Go kväll på er!

Ligger här och gäspar nere i källaren all by my self. Idag när jag slutade var inte vädret på min sida så då blev det att köpa en påse godis och hyra en film för att mysa med mammi :) NU så ligger jag här i bäddsoffan och lysssnar på Medina kan bara inte få nog av den låten. Imorgon ska jag till Lotta (skolkuratorn) för att lämna en väldigt bra bok som jag lånade av henne, skriver titeln imorgon. Sedan får vi se hur resten av dagen blir :) God natt

Nu blir e jobb!

Alldeles strax ska jag sticka iväg på jobb här. Även idag slutar jag vid 16:00 så det blir en långdag i dag med. Sedan lovade Johan att ringa. I natt sov jag jätte bra och det känns som det kommer bli en bra dag på jobbet :) Ni får ha en jätte bra dag underbara ni! :)

En onsdags kväll i solskenet

Sitter här och käkar ost- och skinkpaj mums.. Idag har jag jobbat massa och jag hade köket så för varje dag lär jag mig något nytt som jag kan glädjas av när jag flyttar hemifrån. Så Johan kommer bli glad över att han fått en hemmafru hehe. Jag och Linda var i stallet och borstade på Ralen i en timma typ. Vi åt jordgubbar och glass på våran uteplats och bara njöt av livet.

Hör ni igår och idag fick jag samtala med Johan på telefon. Shit asså vad jag saknar honom!!


Till Johan
Johan för varje dag som går så känner jag bara mer och mer hur otroligt mycket jag älskar dig. Du gör mig så glad och du får mig att vilja få ut det bästa av livet. Du gör livet så roligt att leva och ibland då något känns jätte tråkigt att utföra så kan du få det till att vara roligt. Dig vill jag aldrig vara utan. Dig vill jag föralltid ha vid min sida. Jag känner att varje gång jag är med dig så får jag ett leende, ett leende som bara helt plötsligt dyker upp, för jag kommer på mig själv att jag bara står och tittar på dig och ler och är helt varm i kroppen för att jag vet att du är min. Jag känner att jag skulle göra vad som helst för dig älskling. Har lyssnat på Chris Medina massa idag och tänkt på dig. Den kärleken som de har mellan varandra, den kärleken Johan den har vi redan nu! Älskar dig ♥ :)

Är med Linda

Nu har jag varit duktig och jobbat 7-16:00 det går bara bättre och bättre. Nu ska jag och Linda iväg en sväng till Stallet pusshej.

Godnatt..

Nu har jag varit ute med Ellen blev en lång ridtur i skogen. Vi var där i tre timmar hehe Ralen var jätte strulig och gick på sidan och gick på tyggel så han ville visa upp lite dressyr dock att jag inte kan det. Han backade och höll på men men jag tycker om han ändå :) Innan stallet shoppade jag med mammi och fick med mig ett par shorts och en vit enkel långärmad tröja. Visar imorgon :) Puss på er för nu väntar sängen :) god natt ♥


Jag saknar min pojk massa nu, idag är första dagen utan ett telefonsamtal på kvällen och det känns inte okej. Jag längtar till jag får vara i hans armar igen. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge sägs det ju ;)

28 juni 2011

Nu har Johan börjat åka mot Norge där han ska vara i minst två veckor. Känns jobbigt, mne nu får jag upp med hakan och ge mig själv lite egen tid och även vara massa med vänner. Snart ska jag bege mig till jobbet slutar 15:00 och då blir det promenad med Linda, sedan en ridtur med Ellen. Även denna dag ser ut att bli en toppen dag. För redan nu är det 14 grader ute med strålande sol :)

Ridning i solvädret

Det blev en kvällstur på hästryggen. Mamma och pappa gick en promenad med oss först :)


Första doppet i Vättern för i år


Gränna

Idag var jag som sagt i Gränna med Elin och hennes syster. Vi solade käkade jordgubbar och bara njöt. Vi åt på restaurang där det blev pizza för hela slanten :) En heldag sponatan tripp :)


Jag och Maja :)


Elin ♥

Roadtrip till gränna

Nu beger jag mig iväg på en roadtrip till Gränna med Elin och Maja. Var ledig idag och då måste man ju hitta på lite roligt :) puss på er

hej på er.

Idag är det söndag och kl är 10:05 jag lyssnar på Chris Medina. För bara några minuter sen så sa jag hejdå till min underbara pojk som nu ska ge sig iväg på arbete i Norge. Jag känner bara saknad och att detta ska bli jobbigt utan honom, men samtidigt känner jag glädje för honom att kunna stå på egna ben och tjäna pengar. Jaja, nu går låten på repeat för Johan sa - Tänk på låten så tänker du på mig, jag kommer tillbaka!

Älskar min fantastiska pojkvän ♥

I´m beautiful in my way, ´Cause god makes no mistakes


Sanna hemmafru

Pojken har dragit hem för att jobba en stund så nu har jag lagat mat och diskat. Snart ska det även bli storstädning i huset och lite bokläsande och en kaffepaus :) Det vuxna livet är trots allt inte så dåligt. Har fått känna på sambolivet med Johan här nu i helgen och det känns helt underbart. Jag längtar tills han och jag köper oss en lägenhet och alla andra saker som hör till vuxen livet, så som barn, hund och villa :) Fast en sak i taget jag bor ju trots allt kvar hemma nu och då gäller det att samla så många vuxenpoäng som möjligt :)

facebook Amanda

"Vad har ord för betydelse om man inte menar det man säger"

Här har vi en kille som står för det han lovar! Det känns som om det är för bra för att vara sant i mina öron. Blir helt varm av kärlek när jag ser denna videon :)


Imorgon

imorgon bär det av till Ullared med Johan, Amanda och Linus. Sedan kommer fler ner för att campa där, sedan på fredag kommer mer gott folk för att campa i Båstad. :) Ska bli såå himla kul, men snart ska jag iväg och jobba först :) Ha en bra dag! :)

10 månader

Idag har Johan och jag 10 månader och på fredag kommer vi att vara på den platsen där vi träffades för första gången :) Älskar dig Johan och du gör mitt liv så värt att leva. Det känns helt underbart med dig finaste ♥ 

Du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

hej igen.

Dagen började hos Dietisten i stan. Vi prata om hur jag ska kunna jobba med mig själv och hur man äter. Det känns bra att kunna få konkreta hjälp av en specialist. Jag är glad att det finns så fina underbara människor omkring mig :)

Hon fann sin prins

En flicka av den goda sort,
hon som bodde på en liten ort.

Hon var munter och glad,
var eviga dag.

Plötsligt den häxa som bodde där inne
lät henne bli fången och fängslade henne i sitt sinne.

Häxan tjata om att hon var dålig,
hon var så skör och inte alls tålig.

Den flicka som en gång var lyckligast av alla var.
Hon blev nu beskymrad och tappade allt sitt hopp som hon hade kvar.

Prinsen vid hennes sida gjorde henne stark,
utan honom ingen flicka alls.

Han blev hennes räddning en saga utan slut.
För hon lever för hon hittade ut.

Ut till verkligheten och allt var det innebär.
För nu vet hon att hoppet det är att hon är kär.

Var eviga dag,
hon kämpat för att vara glad,

Men nu helt plötsligt är detta ingen nöd.
För nu känner hon sig levande igen och inte död.

Hon vaknar med ett lende, ett lende av guld.
och nu äntligen känner hon ingen skuld.

Så nu vill hon inte åter igen tapa sitt mod.
för nu kännr sig flickan åter igen god.

Denna lilla flicka som en gång ensam var,
hennes enda inre häxa var allt hon hade kvar.

Denna sagan finner inget slut,
för att du kan själv finna hennes väg ut.

En älskad flicka hon åter är,
en prinsessa till sin fantastiska prins som faktiskt är här.

Prinsen är stolt över flickan han har kär,
så det blev även en lycklig saga det här.

// By Sanniiiiiis

Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0