ReaReaReaReaRea

Igår var jag, mammi och Ida i linköping och gick och leta lite kläder på rean.
Hittade 2 stycken byxor på Gina tricot för 150:- styck
3 stycken blusar på BikBok
1 body på Bikbok 75:-
En dunjacka på outlet affären vid MC-donalds i Mjölby för 490.-

Idag var jag och mormor och shoppade på stan.
Jag hittade en svart tröja på cream för 100:-

Så dessa två dagar har varit väldigt givande i shoppingväg.

(bilder kommer en annan dag )

Lilla jag <3


Julaftons outfit


Body, Lindex
Kjol, Bik Bok
Leggings, Lindex

Julhelgen <3

Julhelgen har varit så grymt bra här får ni några bilder från den :)


Jag, Evve och Ida på julafton hos framor och farfar :)


Miranda, Ida, Mamma, Tina, Rikard (morbror) och Kim :)

JULDAGEN - hos Linda och sedan blev det parken


Lovisa och jag ♥


Jag, Lovisa, Annis och Linda ♥

M och m här

Nu är paketen inslagna, granen klädd och maten klar. Nu blir det julmat och snart titta på bingolotto med massa godsaker. Lill julafton är en riktigt trevlig tradition som vi har :)

God jul önskar jag er ♥

All I want for Christmas is you


♥ Älskar dig JOHAN FRÖJD ♥

Julstress not!

Nu har Johan åkt hem och nu blir det lite plugg och sedan blir det att klä julgranen :) Ska även hinna göra mig iordning inför kvällen. Det är ju nämligen lill julafton här hemma, vilket innebär att mormor och morfar kommer och äter julmat. Efter det blir det bingolotto och någon bra julfilm :)


Mys på stan

Nu på förmiddagen var Johan och jag på stan en sväng. Vi tog en fika på Winnerbageriet med Lovisa och hennes föräldrar. De är såå himla trevliga :) Sedan letade vi en sväng efter en julstjärna, men tyvärr hitta jag ingen :/ Det blir nästa jul :)


I Nässjö

Det var visst till Nässjö vi skulle hehe :) Så nu sitter jga här i ett vänterum som jag suttit i typ ja 1,5 timma. Jippie, fast jag har varit riktigt duktig och pluggat på min apu-rapport älskar bärbara datorerer asså. Jag sitter här och just för tillfället är jag helt ensam och massa har gått hem och det är släckt runtomkring mig, fast lampan över mig är tänd så det är ju trevligt :) Ska ut på stan med Becka när jag kommit hem och sedan blir det bonde söker fru med Johan ♥ Det var hans förslag det jag kan man tänka sig att även ha tycker om relationsprogram. Fast han känner väl igen sig och hamnar där om några år så då behöver han ju några tips.. nee skoja bara han och jag för alltid det är vad jag vill♥

Eksjö nästa

Nu ska jag och min familj på en mindre rolig sak i eksjö. Jag tar med mig datorn för att plugga och underhålla mig lite.

Ha en bra dag och glöm inte att köpa de sista julklapparna :)

4 månader

Idag har jag och Johan fyra månader tsm. Månaderna går så himla snabbt att jag nästan blir rädd, men jag är lycklig. Dessa fyra månader med Johan har varit de bästa i mitt liv, samtidigt som det hänt en del saker som varit de värsta som hänt i mitt liv. Därför är jag väldigt glad att jag har världens bästa pojkvän vid min sida. Jag älskar Johan så enormt mycket att det ibland gör ont att sakna. Ikväll kommer älsklingen till mig och då ska det firas vill jag lova er ;)

Love Sanna

I gårkväll

Igår när vi körde till Anis körde vi fast och två snälla soppgubbar hjälpte oss loss. Sedan var vi hos Annis och då fick jag bli frisör och sminkör :) Vid kl:19:15 så begav vi oss till parken för jätte god taco buffe och vatten. Det vart helt nyktert igår. Träffa massa härliga människor som jag annars inte brukar prata med, så kvällen blev väldigt lyckad :) Jag och Amanda åkte sen hem vid tolv tiden eftre en lyckad kväll :)

Tack för en trevlig kväll :)

Julmiddag i parken

Nu sitter jag hos Lovisa och snart kommer Linda och hämtar upp oss. Vi ska nämligen till Annis och sedan blir det parken med dans och tacos och trevligt folk :)

Ha en trevlig kväll!!! Pussar

God Natt

Ja, jag önskar att ni alla får sova och får rikligt med sömn. Att ni drömmer fina drömmar och att ni sover hela natten. För det tänker jag göra! Igår var fösta natten som jag sov hela natten på flera dagar och jag vet att jag blir starkare för varje dag. Jag kämpar och bearbetar det på mitt sätt och jag är stark! Du ser mig säkert svag, men jag vet att om jag själv ser mig stark så blir jag det tillslut. Allt jag behöver ha av dig är ditt stöd och veta att du finns för mig.

Jag finns för dig, men denna gången svek jag dig.
Jag sa vad det var och det är jag inte stolt över.
Alla behöver vi hjälp och hjälpen behöver du av någon annan och inte av mig.
   
Jag vet att du en dag kommer att förstå,
att jag gjorde det för att jag älskar dig

Julshowen 2010

Ja skolans, treornas skolshow 2010 var lyckad. Vinnande bidraget var Malin och hennes balett killar. Jag hejade så klart på dem hehe vad roligt det var att se dem. Jag tyckte även "husbandet" var väldigt duktiga :)

Engelska plugg

Idag har jag satt ihop en engelska powerpoint om boken jag läst. Den heter Someone to love me, jag rekommenderar denna boken starkt. Handlar om en 15 årig tjej som har familjeproblem och träffar en kille som misshandlar henne. Denna boken lär oss om livet hur man kan se tecken och hur man ska hantera det. Vad man kan göra för att ta sig ur det osv. Den får en 5 av 5 möjliga :) 


familjemys

Nu har jag, mammi och Syrran just haft film mys. Såg på film och åt popkorn det är vardags lyx. Det är viktigt att piffa upp vardagen :)

Belive

Never give up,
something you believe in.

Jag vill..

Jag vill vinna över mig själv,
jag vill vara stark och vinna över krisen.
Jag vill göra mitt bästa,
jag vill göra dig glad.
Jag vill att du ska förstå,
att du är älskad ändå.
Oavsett vad man gör,
blir man alltid förlåten av de man älskar.

Ja ni..

Dagarna har gått och jag har inte orkat att blogga. Vi har lussat för lärarna, haft holavedssalongerna och haft jultraditioner i skolan. Jag har varit borta från skolan och varit vaken i flera dygn med några enstaka timmars sömn. Jag har inte fått sova hemma så då ställde min underbara pojkvän upp. Jag har varit mycket hos min mormor och morfar som ställt upp. Jag har inte pluggat något. Så ja ni märker att det är lite kaos upp och ner, men jag försöker komma på fötterna igen. Att falla och försöka komma tillbaka kan jag lova er är inte det lättaste och jag vet att många har upplevt en kris själva.


Familjikris.se

Ja ibland kommer saker upp som gör att man kommer in i en kris. Just nu är jag och min familj inne i en kris, vilket gör att jag inte orkar något. Alla reagerar vi olika då en kris uppstår. Jag har reagerat med sömnproblem, har ingen ork, spyor, ledsen, ilska och lätt irriterad. Ja det finns många olika sätt att hantera det. Denna kris kommer vi i min familj försöka lösa med hjälp av andra människor som är proffisionella. Så jag får hjälp att bearbeta det och kunna leva med den på bästa sätt. Denna kris vet jag inte hur länge den varar, men jag försöker vara stark och göra mitt bästa. Denna kris har fått mig att inse att vi ibland tar förgivet våra närmsta. Därför vill jag jag bara säga att ta hand om de ni älskar.

Jag skriver detta för att ni inte ska fråga mig om vad som hänt.
Jag tror nog ni har sett att det är något, men jag ber er att INTE fråga om det. 
Tack snälla ni :)


3 rätters i fredags


Förrätt: Toast med skagenröra, räkor, avokado och en dill kvist.


Varmrätt: Kycklingpaj med grekisk sallad


Efterrätt: Frukter med vit choklad som varit i ugnen som vi serverade med äkta vaniljglass.

Jul fint hemma!

Nu har  julen flyttat in. Juldukarna ligger på borden, julgardinerna hänger uppe och tomtar står uppställt. Nu känner man julstämningen i huset. Idag har även mitt rum blivit julpyntat. 

 

Godnatt

Allesammans nu går jag i säng. Det är redan den 9:e december och luckorna öppnas en efter en. Imorgon börjar jag 14:30, men ska nog försöka vara där vid 14:00 :) Hörs imorgon natti natti :)

Pyssel på fritids



Ängelpyssel på fritids :)


Gjorde en fin burk...


med ett fint paket på :)

Påkörd

Efter Kyrkan stod jag vid min bil och pratade med ett par och då kör en bil in i min bil!! Så det blev repor och så, men pappa ringde till hennes pappa och det löste sig som tur var.  :) 

I kyrkan

Idag var jag och Amanda i kyrkan som sagt och tittade på cicci som blev Lucia. Det var otroligt vackert och jag fick gåshud. De sjöng så himla bra :) Årets lucia tåg kommer bli succé som alltid :)


Jag :)


Jag och Johan igår

Ja ni igår var jag och Johan på shalom och åt lite god mat. För min del blev det deras Hawaisallad som jag alltid tar. Sedan var vi och tittade på Mossebo rockers reliceparty. Jag satt där och bara njöt av att se dem. De är alla så himla härliga i bandet.  :)


Älsklingen på bild :) 
(Försökte få bort blixten, men ickså jag är ju inte så insatt i det där.)

 
Jag sitter och njuter av stunden tsm med Johan ♥

Hehe de bilderna bjuder jag på mig och Johan ;)



Mossebo rockers tummen upp:)

Ikväll är det luciakröning

Om en kvart ska ja möta upp Amanda och det blir att titta på Tranåslucia 2010 som ska krönas ikväll. Det blir trevligt och snacka om mer jul känsla. Älskar julen......älskar julen och allt som hör den till. I år kommer det bli bästa julen på länge känner jag på mig :)

Ha en trevlig kväll :)

Sitter här

Ja här sitter jag eftre ett par timmars telefonsamtal. Tiden går och min apu-rapport blir längre. Snart är tv-programmet slut och jag är helt slut. Imorgon börjar jag vid elva så hinner nog med lite plugg innan :)

God natt


Det gör ont att sakna,
men folk säger det är något bra att längta.
Det känns som om någon hugget en kniv i mitt hjärta,
det gör ont och jag behöver dig här.
Du vet att jag vill,
men det räcker tydligen inte.
Det är något väligt fint som blivit försummat,
men allt du behöver göra är att komma och visa att du bryr dig.
Jag behöver dig vid min sida,
jag behöver min bästa vän.
Du min vän som den senaste tiden betytt så mycket för mig,
jag behöver dig här.  
Vår vänskap betyder allt för mig,
men jag behöver ha dig här.

Pepparkaksbak hos mormor

Ja idag var de det årliga pepparkaksbaket. Ja ni kan ju läsa bilderna!


Två fina julstjärnor och se på snön utan för! JUlkänsla mys!!!!


Degen...


..den fastnade så mamma fick lite extra jobb :)


Sedan var det julbak, jag och syrran :)


Mamma bakade massa och var super glad:) älskar dig mamma ♥


Mormor passade plåtarna som alltid :)


Massa goda pepparkakor blev resultatet :)

Varför är alltid grisarna godast? Jag gjorde bara grisar i år hehe :)


Tvmys

Sitter med mammi och tittar på en julfilm. Det är riktigt mys och jag känner stor julkänsla. Jag älskar julen och snön! Detta kommer bli världens bästa jul känner jag på mig :)

Ha mössa på dig!

När det är kallt så ska man ha mössa,
annars blir man förkyld.
Om man blir förkyld så blir man hes.
Om man blir hes så måste man viska.
Den som viskar ljuger!
Om man ljuger hamnar man i fängelse.
Om man hamnar i fängelse börjar man knarka.
Knarkar man så dör man.
Så sätt för fan på dig mössan.


Snö så långt ögat kan se

Nu har Johan åkt hem för en stund sedan och jag ska sätta mig och skriva apu-rapporten. Igår hade jag samhällsprov som jag satt med i 3,5 timme. Ja det var mindre kul, men det gick nog bra hoppas jag. Idag är det plugg som gäller och mina tankar går till Lovisa idag som är sjuk.

Tänker på dig Lovisa ska du veta, det blir bra ska du se ♥

Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0