Balen 28 maj 2011

I lördags så inträffade dagen som jag så länge väntat på. Allt började hos frisören (GB-salongen) i Gripenberg 8:30, sedan sminkören i Aneby (Elin. Es syster) 12:00. Klockan tickade snabbt och jag hämtade upp Johan för fotografering hos Erik kl 14:00. Sedan åkte jag hem och åt för att sedan 16:00 träffa klassen hos Linda. Det vart en härlig start på kvällen med fördrinck och massa snack. Sedan kom grannen (ÅSA) och hämtade oss och vi ställde oss på led för att sedan inta röda mattan. 18:10 var det jag och Markus som gick och vi fotades och gick med stolthet på röda mattan. Väl där inne blev vi fotade och vi minglade runt. Vid 20:00 serverades förätten som bestod av en skagentoast. Vocal voices uppträdde och sedan var det varmrätt kyckling, potatisgratängsbakelse och sallad. Vocal voices uppträdde igen och sedan var det en chokladtryffel tårta. De uppträdde ännu en gång och sedan var det disco i ute dansbanan. Efter det var det fyra valser två med min baldejt och sedan två med Tobias Lingmerth. Kvällen avslutades med drinkar och massa disco. En helt oförglömlig kväll!!


Jag och Markus på röda mattan :)

Av Annis

" Hemkommen efter en vecka i Litauen. Måste bara säga till er alla här att ni ska vara glada för det ni har! Haka inte upp er på småproblem och bagateller. Ni anar inte hur otroligt bra vi har det i Sverige! Jag har sett familjer som lever i sådan misär och fattigdom som inte ens den fattigaste uteliggaren i Sverige får utstå. Folk lever i hus och lägenheter som är värre än rivningsobjekt, ett under hur de ens kan hålla sig friska. Jag har fått möta föräldralösa barn som har blivit hårt drabbade både psykisk och fysisk av sina föräldrars brister. Och då menar jag bland annat grovt handikapp och svåra psykiska störningar. Så ännu en gång, var glada! Om ni någon gång får det jobbigt tänk på alla dessa människor i världen som lever i dessa förhållanden. Då är nog inte erat problem så farligt trots allt "

Ta steget och klättra upp för berget även om det kommer att komma fler!


Hejsan det var ett tag sen sist!

Ja ni nu sitter jag här en kväll som denna. Försökte sova, men tankarna snurrar runt i huvudet så får ingen blund. Jag vet att det var menat att det inte skulle bli så här, men det ena ledde till det andra och nu sitter jag här sittandes på en mängd problem. Allt jag ville var att bli älskad för den jag är, men det räckte inte utan jag skulle bli så här. Kraven blev förstora och jag uppnådde inte det du ville, livet spelade sig ett spratt och jag föll från min självsäkra tron pladask. Det hade bara hänt en gång innan och den gången gick det fort att åter igen inta kunga tronen. Denna gången var det annorlunda. Jag är egentligen intelligent, men när det väl kommer till mig så tolkar jag det fel. Jag har blivit sittande i en negativ spiral som snurrar runt runt och runt. Jag känner att jag vill hoppa av, men samtidigt vill jag hålla mig kvar. Ge mig din hand och jag hoppar för dig älskling. Allting som sker kan ingen styra över. Därför kan inte du underbara du som läser detta hjälpa mig. Jag behöver mitt egna space att försöka testa mina nya vingar för att åter försöka flygga. Jaa minns inte hur man gör jag har glömt bort hur det var på andra sidan, där gräset var grönare. Jag blev lämnad här på "the bad side" och jag vet att jag måste finnna vägen hem. Vägen till lycka och välmående. Vägen att återfinna min självkänsla. Du hjälper mig att inte prata om det med någon för det blir bara värre då. Jag har mitt egna och försöker själv att reda ut detta. 

Jag förstår om ni vill mig väl, men det gör mer skada än hjälp. Så nu vet du jag klarar ut detta all by my self.  

Behövde skriva av mig lite bara så nu ska jag försöka sova lite få se hur det går saknar min pojk massa. Han har flyttat hem nu för övrigt så nu ska allting bli bra för snart är det sommar. Då kan jag bada och sola och bara njuta. Jag fick förresten mitt tredje jobberbjudande idag från pastejköket, Ågränden och Östanå. Fast jag har valt att vara på Östanå.


God natt och sov gott

Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0