Jeans shorts 299 kr Lindex




Vita byxor 90 kr Cream




Bruna shorts 299 kr på Kappáhl




Röda byxor 150 kr på Voice




En molnig dag som denna

ja då har jag legat och tagit igen mig i sängen. Så nu sitter jag här och bloggar lite. Blir stallet och en springtur även idag annars är det nog lugnt ;)


Igår var jag på skumparty i parkhallen såå jävla kul. Shit man var som en liten unge som sprang runt där och skuttade i skummet :)

2 juli 2011 i skogen

Igår blev det en ridtur och sedan en springtur i skogen. Vädret har ju dock inte alls varit bra så det blev att ta bilen då det var uppehåll. Plockade även lite smultron på ett strå :)


Sommen i bakgrunden


Smultron på ett strå :)

2 juli 2011

Idag har jag varit och shoppat på rean först med Ida sedan med Amanda. Köpte 2 byxor, 6 stycken shootsglas och ett par örhängen. Var hemma och åt och städade lite. Sen blev det att se fotboll i gripenberg de unga mötte de äldre. Sedan åkte jag, Paulina och Amanda hem till mig och såg "I hate Valentines Day". Grabbarna festade och Julia åkte hem. Det blev mys med fruktsallad, glass och lite snacks :) En väldigt bra dag måste jag säga!
God natt på er sov gott!

Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0