Visst finns mirakel

Visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du
I dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
I dina kyssar och i att vi har funnit varann


31 oktober 2010

Idag har jag suttit hemma och fixa massa grejer på min dator. Så nu har jag blivit lite mer teknisk än jag var tidigare. Snart kommer Amanda och då ska vi se både bonde söker fru och ensam mamma söker :) Det blir massa mys här hemma med god mat och massa godis :) Ha en trevlig kväll ni med :)


Igår lördagen den 30 oktober

Igår var jag och paulina en liten sväng i Jönköping. Det var jätte trevligt! Vi hämtade Amanda där, senare på kvällen var jag hos Linda. Där var också Lovisa och Annis. Vi såg på Paradiset och Greveholms slott :) Massa mys var det. Tack alla fina tjejer för en trevlig dag! :)

Denna helgen har varit galet bra :)

I Fredags så var det fest hos Annis med massa härliga människor. Här kommer några bilder från det :)


Här sitter några fina människor :)


Här sitter Lovisa med dricka i högsta hugg,
fina älsklingen var med mig hos Annis :)


Annis och Arvid :)


Lovisa och Jag :) Lovisa du betyder massa för mig ska du veta sötnos ♥

Nu kommer de bilder jag lovade ;)

Den 15 oktober var jag och Lovisa barnvakt åt hennes brors barn. Det var rikigt roligt och det gick jätte bra. Här är några bilder från det.


Jag och de söta killarna :)


Lovisa och minstingen :)


Stora syster och lille bror ;)

Saknar älsklingen min <3

Ja det är sjukt att man kan sakna en människa så mycket som jag saknar Johan. Utan honom så känns det så tomt och det enda jag tänker på när han säger: -Hejdå!
Är lämna mig inte, jag vill inte vara utan dig i flera dagar. 
Jag vill ha dig här nu och för alltid! ♥
Jag vet att det är bra att sakna varandra för det är då tiden tsm blir så otroligt bra, kallad kvalitets tid. 


Älskar dig Johan Fröjd ♥


Positivt med HÖSTEN

Jag har alltid varit tjejen som varit deprimerad då vinter smyger sig fram och plötsligt är det vinter. NU äntligen har jag tänkt om och tittat på allt positivt med HÖSTEN. Så nu delar jag av mig av god bitarna som jag upptäckt:


* Titta på de underbara löven som finns i olika färger i olika former

* Andas in och känn hur ren och härlig luften är

* Vinterkläderna, fina jackan och alla härliga vantar och mössor som åker på

* Vinterskorna, de varma luddiga som piffar till outfiten

* Titta på alla fina lysen som finns i din stad som lyser upp i mörkret

* Tända massa ljus och bara sitt och njut av dem

* Tänd i din öppna spis och känn hur varmt och skönt det är 

* Sitt inne med den du älskar och ha lite mys med film. När du sitter vid tvn kan du ta fram massa varma filtar och massa kuddar så blir det lite bättre stämning.

* Ha massa mysiga filmkvällar med vännerna

* Bada i badkar eller i något närliggande badhus (ger lite sommarkänsla)

* Studera de fina snöflingorna som liknar stjärnorna som kommer ner från vår gigantiska himmel


(Du är så)Yeah yeah Wow Wow

För du är så yeah yeah wow wow, det är vad som spelas på datorn, samtidigt som jag försöker få in lite engelska i hjärnan min. Det går bra jag vet att det gör det, men tankarna fladdrar bort och plötsligt så finns du i mitt huvud igen. Jag vill få bort dig, jag vill förtränga, men det är okej. Jag klarar av att tänka "tänk om det hade varit så, hur hade det varit då..." Dessa tankar kommer upp titt som tätt och det är OKEJ. Det är vanligt att man tänker så. Dock så är det vikigt att man inte tappar bort sig själv i det och försöker få tillbaka det förflutna. Det är vikigt att vara medveten om nuet och leva i det.

Pluggis ;)

Här sitter jag och pluggar lite engelska, samhäll och naturkunskap. Det är alltid samma visa varje år att alla prov och inlämningar är veckan innan lovet. Ja för nästa vecka är det lov och då tar vi det lugnt. Jag tänker positivt att på lovet kan jag vila och det är bara fyra dagar kvar i skolan. Woohooo nu tar vi tag i det sista plugget så jag blir kallad pluggis hehe:)

Utbildningsdag

Idag har jag och tre andra tjejer haft kamratstödjarutbildning för åk 8-9. Det vart en jätte lyckad dag och det gick som planerat. Vi lekte lite lekar och pratade om hur vi jobbar på vår skola med kamratstödjarna och självklart pratade vi även om vad mobbning är osv. Det var sista gången jag hade den utbildnigen för nästa år tar tvåorna över och då står jag förmodligen och tjänar in massa pengar i Norge med Amanda. :)

2 månader med älsklingen<3

I fredags hade jag och Johan två underbara månader tsm. Detta firade vi igår med att gå på bio "Himlen är oskyldigt blå". Det var jätte trevligt och  mysigt. Filmen får bra betyg och rekomenderas. Dock så upptäckte jag att BF gjort mig knäpp. Där under filmens gång satt jag och reflekterade över de dåliga familjeförhållandena och all dramatik. Ja, BF har lärt mig ett och annat trots allt.  


Home sweet home

Jag sitter här efter en trevlig eftermiddag med Amanda. Fick även följa med Matilda att handla lite mat. Det är det vi utnyttjas till nu förtiden att åka oh handla åt våra föräldrar. Fast det gör jag faktiskt med nöje hehe :)
Ha en trevlig kväll :)


Besviken

Ibland blir det inte som man tänkt sig! Att en person som man älskar kan göra något så dumt, förstår jag inte. Jag fattar inte hur man kan utsätta dem som man älskar för något så här dumt och skylla ifrån sig. Att man inte tar ansvar för sina handlingar gör att jag känner en stor besvikelse. DU fattar inte hur ledsen du gör mig!
Tänk innan du gör något nästa gång och tänk vad det får för konsekvenser!

Hej Snyggingar ;)

Sitter här och lyssnar på rixfm och där pratar de om utlandsresor. Jag längtar massa till resan som blir till Alanya i maj med några från klassen :) Snart kommer för övrigt Amanda och hämtar upp mig. För vi ska nämligen se "Ensam mamma söker" för det missa jag tack vara min älskling igår. Som tur är har Amanda spelat in det så nu blir det plugg och det hos henne.

hos Bremer!

Här sitter jag på ett kalt golv i källaren hos bröderna Bremer. Idag har jag träffat en väldigt bra föreläsare Cajsa Tenglad och även träffat Tranåstidningen och lions. Vi blev intervjuade och imorgon ser ni oss i tidningen ;) Har även pluggat en hel del psykologi med systers hjälp. Vi sjöng lite (vissa fattar vad jag menar, andra inte). Hehe nu fryser jag om baken min, men nu fick ni i alla fall ett inlägg :)

God natt, natti natti!

Är nu hemkommen från Lovisa och ligger nu nerbäddad i min säng. Har haft en väldigt lyckad kväll hos henne med många härliga människor :)

God natt och sov så gott :)

Sanna och Matildas Inlägg :)

Hejsan alla söta läsare !! :)

Här sitter vi en härlig fredags kväll som denna !
Sanna har varit en duktig tjej och varit ute och gått ikväll. Då plingade det på min dörr, vilket var riktigt trevligt måste jag säga !!! :) ..
Så nu har sanna och jag haft en mysig liten kväll och det börjar bli dax för i alla fall (mig) Matilda att sova för jag ska upp klocka fem i morgon !!! För att spendera min Lördag i ULLARED ;) <3 . Medans sanna är hemma och pluggar och myser. Vi hoppas även på att jag inte är trött i morgon kväll så vi kan ses igen, för då är det myssssss hos Lovisa ;) .



Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0