Heja Sverige!!!

Nu blir det att jag bänkar mig framför soffan för att se på Eurovision song contest. Nu ska vi HEJA HEJA på Anna att hon får visa upp sig i finalen på lördag. Om inte så drar jag på rix fm festivalen i Jönköping så just nu så styr ödet min lördagskväll eller ska vi säga några av världens befolkning hehe det lä mäktigt :)

JAG har sommarjobb!!!

Igår fick jag ett väldigt trevligt besked att jag får sommarjobba i 4 veckor på Pastejköket jippie!!! Var på möte idag om det. Det kommer bli toppen förutom:
- Jag får inte ha nagellack på 4 veckor
- Jag får inte ha örhängen
- Jag måste bära fula otrendiga kläder och skor och tom. en ful hårmössa usch
- Ska stå stilla på samma fläck i ett antal timmar...ja nu har jag nog fått med allt det negativa FAST jag är verkligen SUPER glad över detta jobbet. 
- Bra lön
- Bra arbetskamrater, min kusin arbetar bredvid mig förmodligen:) 
- Chefen blir min morbror
- Ja sa jag, BRA ja den är verkligen SUPER BRA lön!!!!!! 
Wohooooo

Den är beställd

Igår beställde jag hem klänningen av någon konstig anledning dök den upp. Jag hoppas att den passar:)


Från rut.mfl. vill ha!!!!


God morgon sunshine

Hej på er!! 
Här skiner solen strålarna in på mig genom fönstret. Snart ska jag bege mig ner till ICA för att möta upp de jag arbetar med. Idag håller jag teorilektionen, lycka till till mig själv. Hoppas ni tar vara på den härliga dagen idag.

M-figa

Här är det planering i full gång för aktiviteten som jag ska hålla imorgon på min apu-plats.
M- mål
F- förberedelse
I- intoduktion
G- genomförande
A- avslut

Nu e allt klart!!
Jag har ett bra mål och jag har förberet allt inför imorgon. Jag har även lärt mig sadelns och tränsets delar och lite annat stall kul.

23 maj 2010

Idag blev jag väckt av mammsen vid 12:30. För kl 15:00 skulle vi nämligen ha lite släktkalas för Ida här hemma. Så det blev att gå upp och göra sig iordning och sedan kom släkten och det var kalas.


Love you siss!!♥

Igår kväll

Igår så blev det att vara med Elin och Evve som sagt och vi drog till donken. Där var några små pojkar som inte kunde slita blicken från oss hehe:P Vi möte även en riktigt katig bitch om jag får säga så. Usch och fy på henne, men kvällen blev riktigt lyckad. När jag kom hem vid halv två hämtade jag bilnycklarna och drog ut för att träffa en vän. Vi åkte ner till Hätte och snacka en massa riktigt najs;) Sedan slängde jag mig i sängen för var verkligen as trött!!!  

Gårdagens Outfit


Årets första jordgubbar


Det  var riktigt smarrigt;)


22 maj 2010

Idag har jag hunnit med att sola lite och fixa till mina naglar och lite annat trevligt. För det är nämöligen sådanna roliga saker som jag annars inte brukar hinna med. Ikväll så ska jag, Elin. E, och Evve iväg till Mc-donalds och käka och senare kanske det blir lite fest. Det blir nog riktigt kul. :) 

Parken i Aneby

Jag och Paulina åkte vidare igår till Elin.E. Jag körde och gjorde några missar med bilkörningen men de är väl inte nämnvärda hehe:P Det var även svårt att hitta till henne, men tillslut gjorde vi det och vi satt hos henne och smällde i oss godis och popcorn. De drack cider och jag satt bredvid och körde nyktert eftersom jag sedan skulle köra hem. Sedan körde vi upp till Parken i Aneby där Svänzons spelade. Det var ösigt, men lite folk. Jag hade i alla fall väldigt trevligt med min underbara vänner. Sedan vid två var det hem dags för mig och Palle så vi drog på hög musik så att vi inte skulle somna. 

Tack för en trevlig kväll:) 


Svänzons


Paulina och jag

Hemlisen var att jag bjöd ut min underbara vän Paulina på tacobuffen på Babar igår. Det var riktigt gott förutom att köttfärsen var väldigt stark, men det var väl med mening antar jag så att vi skulle dricka mycket hehe:D Jag hade jätte trevligt och det är väldigt viktigt att få lite tid med sina vänner. Så jag tyckte det var ett bra sätt för oss att träffas och ha lite trevligt ihop.

Tack Paulina för att du alltid finns där

Hemligt*

Nu ska jag ta med Paulina till en rolig överraskning. Jag hoppas att hon uppskattar den:) Berättar om min kväll imorgon för senare ikväll är det Parken i Aneby som står på shemat.

Puss på er all underbara människor♥

Sommar brud på arbetet

Idag var sommarkläder på och mina gladiatorskor på. Solen stekte så jag och en arbetstagare var inne och dammsög på kraftverket. Det är Tranås ungdomsgård.  






Ida 15 år

Idag fyller världens bästa syster 15 år och är nu i moppe ålder. Dock ska hon inte kötra moppe, men ändå fatta känslan hehe:D

Grattis på dig sötnos


Torsdagen den 20:e maj 2010

Idag har jag varit på min apu som vanligt, men idag kom faktiskt min lärare och hälsa på. Trevligt trevligt, vi prata lite och så åkte han igen. Va hos tandläkaren trodde att jag skulle få ta bort min räls men nej, vi skulle sätta in en ny hehe där fick jag. Sedan har vi firat kära syster som fyller 15 år idag. Vi fira med massa kakor och bakelser, riktigt gott och somrigt var de. Farmor och mormor var här en sväng väldigt mysigt att träffa dem.

Onsdagen den 19:e maj 2010

Hände inte massa var en lugn dag var hos mormor och morfar körde lite olovlig körning glömde nämligen mitt id-kort upps!!! Var senare på kvällen ute och gick med Lovisa i hettan. När vi gick vid ån på väg hem fick vi syn på en and med 7 fågelungar och en dopping med sina 5 små gulliga ungar, hur söta som helst. Ville tagit med mig en hem. Sedan gick vi hem till henne och snacka i massa timmar hur mysigt som helst.

Gillar dig massa tjejen

Tisdagen den 18:e maj 2010

12:00 så hade jag varmkörning med Hanna Kronström och en annan trevlig kille. Det gick väldigt bra och sedan 13:45 körde jag upp....och och jag blev godkänd och det innebar att jag då tog Körkort jippie!!!!!



Syrran och jag drog till MC-donalds på direkten såå himla kul.
















Efter denna trevliga tripp så gav jag mig ut på min andra färd med mina kära vänner till Gränna för att även där få lite mat i magen. Blev även stoppad av polisen och fick visa körbevis och göra ett alkoholstest vem i hela världen har fått göra det samma dag de får körkort???












Måndagen den 17:e maj 2010

Jag gjorde mig fin på morgonen och åt en riktigt god frukost och plugga lite körteori.



Sedan var närmast på shemat en dubbel körlektion med Jonas. Det gick väl hyfsat tyckte jag. När jag sedan kom hem fick jag i mig lite mat, sen övningskörde jag till Jönköping där jag hade uppskrivningen av körningen. Jag blev GODKÄND!!!!!!
Jag var överlycklig måste jag säga. Mammi och jag shoppa sen på A6 och jag fick med mig 2 st gladiator skor och lite annat roligt.

Söndagen den 16:e maj 2010

Dagen började med att mammi väckte mig för att vi skulle på kalas. Det var nämligen så att min kära kusin MIRANDA fyllde 13 år. Så vi var där och firade henne och åt  massa kakor mums..Efter det så kom vi hem och pappa var snäll och övningskörde med lilla mig. Vi var ute och åkte en timma, sen åkte mamma med mig en timma. Det blev även en massa plugg på körteorin. Var väldigt nervös när jag gick i säng på kvällen.

Sålde min röda pärla idag, blev lite ledsen:(




Lördagen den 15:e maj 2010

Jag gjorde mig iordning på morgonen, sedan begav sig syster och jag iväg till hembyggdsparken. Där blommade det en massa. Så det vart att fota massa.



Älskar min sööta syster












Sedan blev även jag fotad lite av syrran min;)















Efter denna foto tur i skogen så var det Balen 2010 som var i stan. Här är några vackra par som jag tog på.






Här är Mattias, min kära kusin med sin bal tjej:)














Efter Balen så gick vi hem till Matilda Glaad:)





Nu kommer några dagresumer för veckan som gått

Ja eftersom jag inte hunnit blogga på en vecka så kommer nu inlägg av hela veckan som gått. I de sista inläggen kommer ni att förstå varför jag inte haft tid till bloggen. Så njut av några långa inlägg nu hehe:D

Puss på er

Bowling

Idag var jag och mammi och spelade lite bowling. Vi hann spela 4 st serier och ja hon vann med den totala summan. Puss på henne för det, men jag hade bästa serien i alla fall på 153 poäng. Det var toppen kul att spela med mammi.  

Hon fyller 18 år

Ja idag är det Paulinas dag. För hon fyller nämligen 18 år och är numera en myndig tjej.

Grattis Grattis gumman tycker om dig massor♥ :)


13 maj 2010

Hela dagen har gått åt till att plugga till körkortet (ja det börjar ju närma sig nu):p. Jag har hunnit vara ute och övningskört en timma, annars har jag bara pluggat massa teori och lite på min apu-rapport.

Nu väntar sängen för jag ska nämligen upp och arbeta imorgon.:)

Puss på er och ha en skön ledig dag för det är väl ni flesta antar jag:)

Nu drar jag iväg..

Ja, nu ska jag ut i skogen till Amanda med Lovisa blir att titta på lite film och bara mysa där ute i skogen.
Hade min näst sista körning idag, det gick väl "host" hyfsat..jag börjar bli väldigt nervös nu...


 

Du tonar bort...

En frågan om, om varit annorlunda, Hur hade det varit nu? Nu vet jag svaret det hade inte varit något. Du hjälpte mig att hitta svaret genom att bara vara dig själv. Vissa personer släpper man in i livet utan egentligen vara medveten om hur mycket de kommer att såra. Vi ger dem en andra chans och åter får vi ett brustet hjärta som är fyllt av bara svek. Jag försöker glömma bort att någon på denna underbara värld kan ha ett såå enormt stort ego som du verkligen har. 

Sista möte för oss är gånget, dig vill jag ej i mitt liv ha åter. 

Shululu






Tröja, Kappahl
Byxor, Gina

Vitsippor på backen

Vackra vitsippor i hela skogen. Åhh vad glad jag blir när jag cyklar förbi här varje dag.



Andra glassen med gänget

Idag så tog vi varsin glass på min APU, det var andra glassen för i år och den e så himla god... ja de e likadan glass som var förra gången, men denna är min favvooo!!! 




Hektisk helg!

Ja nu kommer min helg + måndag i korthet:

Fredag:
Då vare skolan för min del eftersom det var engelska (nationellt) prov. Det var väldigt trevligt att träffa alla härliga människor igen. Det blir inte att man hinner ta sig tid att träffa alla. Senare på kvällen var det en riktig party kväll hos Annis, träffade en person som jag saknat.....



Lördag:
Sov i 1,5 timma denna natt mat intaget var inte särskilt stort och jag satt och var lat hos Tobbe. Senare drog Annis, Tobbe, Lovisa och jag ner på stan och jag köpte en tröja på Cream. Efter det mötte vi upp en old friend, som tog sig hit och vi åkte hem till Annis och de käka pizza och jag en smörgås. Var på kalas hos min mormor där det bjöds på tårta, fick dock inte i mig massa, men man över lever. :P Senare så blev jag hämtad av Tobbe och Annis och vi drog till Motala. Ja där såg vi massa film och träffa en old friend där. Det vart en lyckad kväll:)



Söndag:
Vaknade tidigt fast även denna nattens sömn var dålig. Blev skjutsad till Tobbe, och när jag kom dit väckte jag både Annis och Tobbe, men vi alla var as trötta så vi sov sedan till halv två hehe..efter det så tog vi en hamburgare från Burger King (rekommenderar verkligen den framför MC donalds). Åkte med tåget hem vid halv åtta. När jag kom hem var jag väldigt trött, men det blev att fira min pappa som fyllde 46 år nu.  



Måndag:
Hade min APU på arbetscentret Piraten det var trevligt och jag blev väldigt bra bemött. Köpte även denna dagen en ny tröja på Cream samma tröja fast i annan färg, såå typist mig, men jag gillare verkligen den. Sedan var det körskolan för min del i 1 timme. Efter det var det hem och lägga sig fast klockan bara var 17:00.  


Hehe...

Tror ni inte att jag bytte outfit såå typist mig. Blir en t-shirt och min älskade svarta kjol ist. Jaja det blir bra detta. Ni får verkligen ha en såå himla bra kväll!!!

Kramar Sanna

7:e maj 2010









Skorta, Gina
Lång linne, från tyskland
Leggings, Lindex

Nu kör vi!!!

Nu ska jag åka ut till Annis som bor på landet. Där ute blir det big party hoppas jag på. Det brukar bli roligt så även denna kvällen blir nog toppen.




Jag hoppas att eran kväll blir toppen

5:e maj 2010

Idag efter min apu så stressade jag hem för att göra mig i ordning för att sedan kunna åka till körskolan. Där träffade jag Amanda och Matilda som var flitiga och pluggade teori. Jag fick 3 prov gjorda och när jag kom hem läste jag lite i körskoleboken. Jag försöker hinna med att plugga så mycket jag bara kan nu när vi är ute på praktik. 



Jag kommer inte att hinna blogga imorgon då jag jobbar mellan 8:30-13:00 uppe i stallet och sedan har jag rast i 3 timmar och börjar vid 16:00-20:00. Så på grund av det kommer jag inte ha tid att blogga, men nu vet ni lite vad jag håller på med;) 


Jag får önska er godnatt och sov så gott för nu ska jag nämligen sova

Picknick

Idag gick hela gänget på min apu-plats, arbetscentret vid stallet, ut på picknick i skogen. Det var såå mysigt, solen sken och vi åt hembakade muffins och drack kall saft.


Härlig APU

Jag verkligen stor trivs på min APU. Jag har det så himla trevligt och alla är så underbara. Ja, man säger ju att ett gott skratt förlänger livet så mitt liv blir långt hehe:)

Jag hoppas att alla ni som går i min klass också har det helt underbart på era apu:er. 
Jag träffar er ju på fredag så då får jag höra hur det går för er:)

Hästuppvisning

Igår var jag på hästuppvisning i TRK och det höll på att gå riktigt illa. Det var nämligen så att ryttaren höll på att trilla av när hon skulle hoppa, men hon hade bra balans och lyckade hålla sig kvar. På kvällen igår fick jag däremot veta att en vän till mig hade trillat av en häst och fått ont i både rygg och huvud. 

Så ville bara säga att jag hoppas verkligen att de blir bättre, tänker på dig gumman♥


Kontakt person

Jag har funderat på att bli kontakt person i ungefär ett år, men nu i veckan ska jag äntligen skicka in en ansökan om att bli det. Jag har väntatmed att skicka in en för att jag har haft så mycket för mig och att jag inte riktigt känt mig redo, men nu känner jag att jag skulle passa som det. Min apu-plats har verkligen hjälpt mig att utvecklats som person, även om jag bara varit där en vecka.  

Årets första glass

Idag åt jag en glass utomhus för första gången i år. Vi stannade till i en polkagrisbutik och köpte varsin glass jag och pappa.






Vattenfall

Idag tog jag och pappa en tripp till Gränna för att titta på ett vattenfall som rinner ut i Vättern.
















Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0