20e juni 2010

Idag började jag jobba vid 6:30, sedan så kom jag hem och packa ihop lite badkläder. Jag och Gizela tog bilen ut till hätte och badade och käkade god kulglass :) Nu har jag suttit här i några timmar helt själv, vad man tänker när man är själv. Jag har kommit på att jag e såå lycklig och jag älskar mitt liv som det är nu. Jag älskar mina vänner och alla som jag tillbringar min vardag med. Det finns inget bättre än att vakna och titta ut och mötas av en strålande sol som lyser in i fönstert. Jag sitter nu och väntar på min hemliga nattgäst :)

Jag älskar sommaren för då e jag såå himla lycklig ÄLSKAR ALLT I MITT LIV, även att jag inte får min sovmorgon hehe;)

Jag hoppas att du också njuter och tar tillvara på de soltimmar du får. För de strålarna lever du på länge:)


Mina coola brillor


Andra veckan

Nu är det min andra vecka på Pastejköket och det går hyffsat. Bara att mina myggbett som ser ut som golfbollar svullnade så mycket att jag knappt kunde gå. Så slängde i mig ett par alvedon och sedan var det bara att bita ihop och arbeta. Imorgon händer något riktigt roligt som jag längtar till, vad får ni veta imorgon:)! 

Livet är skört

Ännu en vacker dag är snart gången.....
Jag sitter här och försöker få ner några rader om hur vi ibland bara tar förgivet saker i våra liv. Allting ska hela tiden vara så enkelt och vi ska inte ha några som helst motgångar. Faktum är att vi stärkes som individer för varje motgång som vi tar oss i genom. Vissa av oss klarar inte riktigt av dessa stora motgångar som plötsligt blir allt svartare framför dem. De vet inte längre hur det ljusa livet är eftersom de lever i sin svarta lilla bubbla. Ingen får ta del av denna bubbla utan de spelar en roll bland folk, men när natten kommer och de blir ensamma känner de hur den svarta skuggan tar över. Vissa klarar inte av denna motgång och allt de vill är att försvinna. En vacker och underbar kvinna som jag växt upp med tog sitt liv nu i helgen. Jag ångrar att jag inte sa vad jag tänkte när jag såg henne. Hon var en fantastisk kvinna som aldrig fick höra att hon var det, så detta resulterade i att hon tog sitt liv. 

Jag vill att alla ni underbara människor delar med er av era inre tankar till dina nära och kära. Om du tänker "Åhh, vad fin hon är idag" säg det till henne då. Jag lovar även om individen försöker bortförklara det så tar den åt sig av den positiva energin som du just gett. Om alla sa vad de tänkte skulle nog många människors liv räddats av det. Vi människor behöver höra att vi är omtyckta och att vi är behövda. Glöm inte det!! 

Tänk varje morgon när du vaknar att denna dagen ska bli toppen bra, för då är det lättare att den blir det. Det är bara du själv som kan ändra på det. Visst kan din omgivning påverka dig, men det är från ditt eget hjärta som beslutet måste tas. Tänk varje kväll "Jag gjorde mitt bästa och idag var en riktigt bra dag och jag är riktigt tacksam för denna dagen".



Vila i frid

5 juli 2010

Idag har jag jobbat på pastejköket inget speciellt har väl hänt förutom att jag mest chillade och var allmänt trött:) Efter jobbet blev det att slappa och vara ute lite i solen:) Har även bestämt lite inför resan som inträffar nu på fredag till Båstad. Vi blir många underbara människor som åker dit för att uppleva den sköna sommarstaden. Det kommer bli så kul längtar massor:)

Idas konfirmation

I söndags ägde idas konfirmation rum och hon sjöng och var så duktig. Jag satt där i bänken och var jätte stolt över min fina syster:)


Grannen och finaste syster♥


Det var modevisning i kyrka och hon visade upp konfirmationsdräkten:)


Älskar dig gumman du e såå fin♥

Mys i Gränna

I fredags så tog jag och Becka bussen till Gränna för att campa. På fredagen gick vi mest runt och tittade. Sedan så köpte vi godis, spela lite kort, köpte glass och kasta pil med grannarna. På lördagen vart det en hel dag på stranden. Så himla härligt:) Det var någon hundtävling som vi titta på en stund. Tog en glass och jag badade i Vättern kan ni fatta det! Nee, inte jag heller som är en badkruka hehe;) På kvällen kom Beckas mamma och hämta oss.



Tack Becka för en såå himla tripp:) (lånad bild av becka, ej tagen i Gränna)






På lördagkvällen var jag på fest med finaste Lovisa. Gick till tomma rum som hade annordnat en stor fest där det var riktigt nice:) Kvällen blev lång ....:) 

Slutet av juni i bilder


Here is the summer girl;)


MIDSOMMAR PÅ ÖLAND!!!

Här e sommartårtan som jag och Ida bakade:)


Vi blev riktigt nöjda över resultatet:)


Ida och jag tog bilen och körde runt. Hamnade på en annan camping som hade satt sin midsommarstång i vattnet:)


Här dansade vi runt midsommarstången på vår camping. Det var vi och alla barn hehe:)



Vi spelade mini golf mamma, Ida (syster) och mormor.


På kvällen gick syster och jag ner till Vättern och tog några fina bilder:)


Jag och Ida hyrde en cykel att trampa runt i inom campingens område i 30 minuter. Det gjorde vi två dagar i streck. Det var den träningen där nere :)

Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0