Första advent

Nu är första ljuset tänt och ljusstakarna lyser upp i fönstret Jag sitter och äter lussebröd och lyssnar på julmusik och tittar på allt julpynt. Ute är det snökaos och jätte mysigt. Kan det bli bättre?! Nee jag tror faktiskt inte det. Perfekt första advent och idag ska jag stå på stan och ha ett bord. För ni har väl inte missat att det är skylt söndag.






Tända ljus

Sitter under mitt varma duntäcke med tända ljus och pluggar. Det är jul snart jag känner julkänsla i hela min kropp för adventsljusstakarna är uppe. Jag tycker om snön det är roligt att ge sig ut och åka pulka, se alla härliga barn som sprudlar av glädje med röda kinder. Detta är vinter för mig och jag tycker om det!

halka.

De varnar för väglaget imorgon ska du verkligen köra bil imorgon?! Du har ju fått feber igen är det verkligen smart att ge sig ut och köra?! Ja nu har jag fått en hel utläggning om att inte köra bil till tandläkaren i Nässjö imorgon. Ja dum som jag är tänker jag ändå ge mig iväg ut på vägarna, för rälsen har nämligen gått sönder och skär in i kinden min och det ni är inte så skönt. Så jag får köra lugnt och anpassa mig efter väglaget.  

hejsevjs!

Nu så har jag varit duktig och jobbat till 18:30. Så har inte hunnit med så mycket pluggat och ätit det är vad jag hinner om mina kvällar hehe. Dock så gör det inte så mycket för trivs så himla bra på min praktik. Nu ska jag snart lägga mig här, men ni är nog lite piggare än mig så ni får ha en bra kväll!

God natt ♥  

Ung och bortskämd

Snacka om roligt detta skulle kunna vara jag. Det var en kille som skulle laga makaroner och då la han hela paketet i kallt vatten och det vart en ända stor gägga. Detta skulle definitivt kunna hända mig. Vi alla är så olika, men samtidigt så lika oavsett vilken klasstillhörighet vi tillhör.  

3 månader med älsklinen <3

Ja ni idag ha jag och min underbara pojkvän varit tsm i 3 månader, vilket innebär att vi kännt varandra i ca 5 månader. Johan är det bästa som hänt mig och jag är verkligen såå himla kär. ♥


Öppethus

Nu är jag hemkommen från skolan. För det har nämligen varit öppethus idag och då hade jag bestämt att kamratstödjarna skulle ha ett bord. Så där har jag stått en halv timma och sedan tittat till det. Kom till skolan vid 9:30 Johan följde med och käkade upp godiset vi bjöd på hehe :) NU blir det lite plugg och så får vi se vad kvällen erbjuder.

Ha en bra dag!

Harry Potter

Nu ikväll var Johan och jag på bio i stan. Den var väldigt bra en tia tycker jag. Nu ska jag och älsklingen gå i säng så ha en bra kväll!

God natt


Sacomässa igår :)

Igår var jag och Amanda på sacomässan i Stockholm. Det var en mässa med massor av högskolor/folkhögskolor och annat som visade upp sig. Nu har jag helt bestämt mig för att plugga vidare till psykolog. Så nu väntar fem härliga år med studier. :)

Min dag

Började 10:30 och jobbade till 19:00. Det var en lång och intensiv dag tur att jag har så roligt annars hade jag aldrig klarat av det. Sedan gick jag hem, åt och sedan körde jag iväg till hockey. Stod med Lovisa, dock orkade jag inte heja, men det var bästa matchen på länge de vann med 5-4. Handlade mat för imorgon är jag hela dagen i Stockholm på mässa. Det ska bli roligt att hälsa på huvudstaden hehe:)

GOD NATT

Debatt

Ser på debatt i kanal 2 och där pratar man om när man ska satsa på barn i idrott. Är det okej att se till att ett barn tex. idrottar 15 timmar i veckan och är 10 år? Jag tycker om du börjar spela piano tidigt så är du duktig på piano när du blir äldre, vilket är likadant med idrott. Hitta en bred bas och ge barnet lust. Det viktigaste är att det är roligt och att det är i lekform om man tränar barn.  Glädje och prestation går hand i hand.

Arbetat klart!

Ja nu är klockan 20:39 och jag har nu jobbat klart för dagen. Började arbeta vid 9:30 i skolan, sedan planera jag hemma och börja på Märtagården vid 11:00 och slutade vid 17:30. Gick hem och åt, sedan var det bara att skriva vad jag sett under dagen och efter det planera kamratstödjargrejer.

God nattis

Nu ska jag sova börjar vid elva imorgon och innan ska jag försöka hinna med några ärende i skolan, innan jag börjar jobba. Ni får sova så gott, god natt :)

Första dagen

I dag var det första dagen på praktiken och jag stormtrivs redan. Alla barnen och föreståndarna är så himla härliga. Jag är på Märtagårdens fritids ett kristet fritids. Jag är även med i öppenförskola och ser hur den verksamheten fungerar. Jag är väldigt glad för denna apu-plats kunde nog inte fått en bättre plats :) 

Entré röd

När vi var i Jönköping innan HV71-Färjestad så var vi på A6 och shoppa lite. Titta in entrén ;)

 
Tre röda jackor ;) hehe

Igår hos m och m på fars dag

Var hos morfar och mormor igår på farsdag. Mormor bjöd på massa fika det var ju ovanligt hehe ;)


God förmiddag

Jag ska nu slå in pappas present, för ni har väl inte missat att det är fars-dag.
Sedan blir det att göra mig i ordning och om jag har tur blir det riktigt trevlig ikväll ;) Ska förövrigt till farmor och farfar och mormor och morfar och hälsa på, vi åker alltid en biltur på farsdag.

Ha en jätte bra dag :)

Trevlig myskväll

Nu är jag hemkommen från Linda. Jag, Lovisa, Annis och lindas pojkvän (upps så dumt av mig har glömt hans namn). Vi har i alla fall haft myskväll med massa snacks och sett film och spelat spel. Det var riktigt trevligt och det måste göras om. Det händer inte ofta, men det är alltid lika roligt när vi träffas.

Tack för en trevlig kväll! ♥

God natt allesammans och jag hoppas ni haft en lika bra dag som mig.

You <3

No matter what happens,
I can´t let you go.

Mamma jobbar

Ikväll så jobbar mamma och då är det jag som får ta hand om handlingen. Jag tog med mig syrran till ICA, men det fanns ingen parkering och då hitta vi en som jag är tvungen att fickparkera. Jag tyckte jag hade parkerat hyfsat, men bad Ida gå ut och checka. Hon sa att jag stod bra, men när jag väl kom ut stod bakdelen två decimeter utanför, bilen stod jätte snett. Jag skämdes och bad Ida att sätta sig igen. Vi körde runt och hitta en bättre, men gud vad jag glömmer lätt. Har i och för sig inte parkerat på flera månader och körkortet tog jag för mer än ett halvår sen.

Jag måste åter igen ut och träna, för träning ger färdighet.

Sängen nästa

Nu har jag och mammi haft en kväll för oss själva.
Pappa var trött så gick och la sig tidigt.
Det skulle jag behöva oftare, har faktiskt saknat det om jag ska vara ärlig.
Det blir inte så ofta nu för tiden att vi har mamma och dottermys. 
Det får det minsann bli ändring på framöver.  

Mamma du är bäst, älskar dig massa




                                                                                       God natt kära läsare

I skavlan

En man vid namn Rubin Carter satt oskyldigt dömd i 22 år,
var av 10 år i en isoleringscell.
Han sa: Vad man än har för drömmar kan de bli verkliga.
Vår värld är ett paradis, det är en fantastisk ö.

If you can dream it, you can be it
Glöm aldrig det!

Idolmys

Sitter i soffan med mammi och pappa för här är det idolmys.
Har faktiskt inte sett så mycket av idol, men det var ganska bra.
Saknar för övrigt mina underbara vänner som jag inte har sett på ett par dagar nu.

Miss you girls♥

Göra lite nytta!

Ja nu ska jag skriva två engelska brev som ska lämnas in efter apu:n.
Så vi hörs när de är färdigskrivna. Oavsett om man är sjuk eller frisk är det viktigt att sätta upp mål.
För när du har mål så driver du dig själv framåt och det är en viktig process i livet.

Sätt upp mål för dig själv,
då blir det roligare med prov och läxor.
 

Allt gick fel!

God morgon har precis slängt i mig lite frukost här, men jag måste berätta om min dröm i natt. Jo jag och Pelle (min kanin) åkte till Willey:s för att handla lite mat. Jag får lite problem med att ha med honom i mataffären, men de går med på det. Sedan ska jag ta hissen ner och då säger "hissen" att inga djur får åka i den. Så jag tar mina matkassar och pelle under armen. När jag sedan ska låsa upp min bil släpper jag ner pelle. Då snattar två killar en gammal gubbes 2 liters dricka och jag ställer mig och skriker på dem. Sedan ska jag få tag på pelle och han springer på vägen och upp i backar och ner. Så där pulsar jag i snön, men hur som helst får jag tag i honom. När vi sedan ska gå tillbaka till bilen så är BILEN borta med all mat i.

Åhh, jag lovar jag ska aldrig ta med Pelle till en matbutik.
Jag vaknade helt kallsvettig, usch så det kan vara.
Drömmar kan verka så verkliga märkligt.

Mörkret har svept sig över Tranås

Mörkret ha nått min mysiga lilla stad och nu blir det sängen för min del.
Jag önskar er en riktigt god sömn och jag hoppas att ni drömmer sött.

God natt

Ärlighet varar längst

Oavsett om det är ett förhållande till en förälder,
kompis eller en partner så ska man alltid tala sanning.
Visst kan sanningen göra ont, men det är alltid det rätta att berätta den.
För om man undanhåller eller ljuger så gör det så mycket ondare än om man hade berättat först. Jag har sett både lite av byggfällan och lyxfällan och där sattes ärligheten på prov.

Var alltid ärlig mot dig själv så är det lättare att vara ärlig mot din omgivning.
Jag lovar att i alla situationer så vinner ärligheten.

   

Grattis till körkortet!

Idag ser vi Becka på vägarna. Grattis gumman till körkortet!


.

Lalala det ska vara gött och leva!

Färdig läst :)

Boktips: Someone to love me

Boken handlar om en 15 årig tjej som bor med sin mamma. Deras förhållande är inte så bra och mamman vet inte riktigt hur hon ska finnas till för sin dotter. En dag träffar mamman en man som heter Raffie. Cindy som flickan heter gillar honom inte, men kärleken mellan mamman och Raffie. gör mamman blind. Hon struntar i hennes dotter och Cindy får vara med sina vänner eller granntanten. En dag så träffar Cindy en kille som hennes bästa kompis hade ihop det med förra året. Problemet var bara att han misshandlade henne, men Cindy blundar för det och tycker att han har ändrat attityd.

Kärleken gör en blind säger man,
men innan det går för långt ska man lyssna på sina nära och kära.
Det är de som ser hur man ändrar personligheten.
Det är de som ser hur en person skadar en.
 
Därför är det vikigt att lyssna på de som älskar en.
Man kan ALLTID ta sig ur ett förhållande om man inte mår bra.   
Fråga en kompis eller en vuxen om hjälp,
för man ska inte behöva ta emot våld eller annat.
  

Du är värdefull och ingen ska få klanka ner på dig!


Someone to love me

Nu blir det engelska läsning för min del. Ska ha läst klart boken under min apu, men nu när jag ändå ligger i sängen kan jag ju utnyttja tiden till det. Det är en riktigt bra bok och jag har bara halva kvar, så nu ska jag hugga in i den.

Ni får ha en bra torsdag så hörs vi kanske sen!

Kola ansiktsmask

Ja igår kväll skulle älsklingen komma och då var jag ju tvungen att bli människa igen.
När man är sjuk så orkar man ju inte direkt göra sig fin.
Så nu när han skulle komma blev det både hårinpackning (gör det 3 ggr i veckan) och kletade in mitt ansikte i kola ansiktsmask. Den luktade så himla gott att jag ville äta, men dock stod det. Får inte komma på läppar eller i ögonen. Så det var ju bara att lyda instruktionen.


Såhär såg jag i alla fall ut med ansiktsinpackningen ;)



Att sätta lite små lyx på vardagen gör att vardagen blir mer speciell och
man uppskattar den mer.

Vi lever på jorden

Upptäckte något ganska jobbigt i tisdags. Det är nämligen så att jag var hos farmor och farfar i tisdags och de skulle göra något ute som skulle ta några minuter. Därför gick jag själv upp till ingången till huset för att ställa mig under tak. Det var ju massa snö som kom på mig annars. Så där stod jag och väntade och väntade, men jag hörde inget. Jag hörde inte ett ända ljud. Det är så att min farmor och farfar hade en hund som de var tvungna att göra sig av med. Jag har inte varit där på flera månader för har inte riktigt velat inse att Sussie som hunden hette inte finns längre. Så när jag stod där på trappan slog det mig att hon var borta och tårarna rann ner för min kind. Vi människor är väldigt olika hur vi bearbetar sorg. Vissa är som mig som gör allt för att dölja att något jobbigt har hänt.

Senare på kvällen pratade jag med Johan i telefonen och jag berättade hur jag firade jul. Då nämnde jag att min gammelfarmor var med och firade, men hon har varit i himlen i två år nu. Jag vet ju det, men jag tror jag lever på hoppet. Jag har svårt att ta in att någon inte finns mer, för det känns som den finns med mig på något sätt ändå. Även om jag inte träffat min gammelfarmor på två år så känns det som jag kramade henne igår.

Alla bearbetar vi sorg olika och
det måste vi acceptera.
För det finns nämligen inget rätt eller fel sätt.


4 dagar

 
Det är fyra dagar sen mina läppar fick känna dina mjuka läppar.
Det är fyra dagar sen jag fick vara i din famn.
Det är fyra dagar sen jag fick drukna i dina vackra blåa ögon. 

Du och jag för alltid, saknar dig älskling

5 tips att minska din svartsjuka

Det visste ni inte, jag är så himla svartsjuk.
Det är något jag måste jobba med och jag gör det.
Det är inte så att jag inte litar på Johan,
men situationer uppstår som ger mig en känsla av oro i magen och jag känner avundsjuka.

5 tips att minska sin svartsjuka:
- När en situation uppstår ska du säga till dig själv 10 ggr att inget händer
- Gör något annat så du inte tänker på det
- Låt dig inte svepas av fantasin utan tänk positiva tankar
- Fråga din partner om det är något du undrar över och känner en osäkerhet för
- Berätta att du är svartsjuk för din partner så kan ni hjälpas åt tillsammans 

Har ni några tips?

Ring, ring, ring

Ja idag väcktes jag av att telefonen ringde och i andra luren var farmor. Hon ringde 9:30 och undrade om jag ville bli hämtad. Ne ligger hellre här i sängen så jag kan sova och inte vara tvungen att vara social. För mornarna är visst alltid värst för halsen min. I morse så kunde jag andas nästan helt normalt tar min medicin så ska det nog gå över:)

Skottningsbilen

Herre gud vad mycket snö. Det är sjukt att ena dagen ser man marken och nästa dag är den försvunnen, eller över täckt kanske jag ska säga. Hörde precis skottningsbilen åka förbi här. Så har smyg tittat ut lite och det ser faktiskt ut som det har kommit lite mer snö nu i natt. Om min sjuka bara kunde gå över så jag kan ha lite snöbollskrig och åka pulka. :) 

Han är yngre än mig ;)

Min pojkvän är 2 år, 3 månader och 5 dagar yngre än mig. När vi kom hem från Båstad kände jag hur samhällets normer stramade. "Killen ska vara äldre än tjejen", många vänner var på mig och många snackade skit om mig bakom ryggen. Samhällets normer är det man följer, man tänker inte efter vad man själv vill, utan följer bara de regler som samhället satt upp. De osynliga "reglerna". Dock så kunde jag inte säga det till Johan, jag hade övat in att säga att vi inte kunde träffas pga. åldern. Jag kunde inte säga det och tänkte jag säger det nästa gång, men icke och så fortsatte det så och mina känslor bara växte för Johan. Det blev aldrig av och det är jag riktigt glad för. Jag vågade gå emot samhällets regler och våga känna själv. Jag följde mitt hjärta och det är det ända rätta. 


Tänk efter vad du vill innan du gör något, men följ ditt hjärta♥
Tänk efter var du står och snacka inte massa skit som sårar andra.
    


Gå emot strömmen, det är okej!

Båstadtrippen

Det är den bästa resan som jag varit på i hela mitt liv. För det var nämligen där jag träffade Johan för första gången. Jag och några riktigt trevliga människor åkte ner dit och hade den bästa helgen ever.


Jag som sitter närmast och Johan i rött ♥


Här flörtade vi lite, jag smakar hans dricka. Ett smart drag visade det sig vara ;)


Jag är tjejen med en snö rand på ryggen hehe ;)
Johan sitter över mig och här flörtades vill jag lova er :)


I Paulinas lilla bil tryckte vi in oss och där var det mysigt. 
Jag höll hans fina händer i mina. Vi pratade massa och annat gulligt.
Jag tyckte om denna killen....och idag älskar jag denna fina killen ♥

God natt, sov gott

Ja, som sagt så lider dagen mot sitt slut och jag kommer att sova riktigt bra i natt känner jag. Jag har så himla fantastiska vänner och min familj är helt underbar. Jag har en pojkvän som gör mig så himla lycklig och varje kväll har jag ett samtal med honom. Dagens sista samtal med honom gör mig alltid så varm inombords. Så vad mer kan jag begära av mig och min omgivning, ingenting. 

Om det händer något oväntat i mitt liv har det väl någon menning,
allt som händer tror jag har det. 
Jag är lycklig och så här har jag inte känt på några veckor. 

Jag är lycklig nu, så ni får också ha en skön sömn god natt!


Jag hoppas att du också känner att du är en fantastisk människa,
som är värd att bli älskad och att älska.  


Jag älskar livet!

Ja jag älskar livet och hädanefter tänker jag visa det.
Jag tänker bli positiva Sanna som inte gnäller över denna kyla och snö.
Den är faktiskt väldigt charmig om jag tänker efter. 
Jag kan mysa med Johan under massa härliga filtar och
tända ljus och kolla på någon bra film.
Jag ser plötsligt fram emot att få gå och pulsa i snön.
Alla stjärnklara nätter som vi har framför oss som vi ka dela med dem vi älskar. 
Ni ser att livet är helt underbart och det är inte värt att vara deppig,
för då går man miste av de härliga sakerna i livet.
Jag tänker nu förlåta mig själv officiellt och leva i nuet.
Imorgon är en ny dag med fantastiska möjligheter.
Imorgon ska jag våga titta mig i spegeln igen och
säga till mig själv att jag duger.
Jag är värd att leva och jag vet vad jag förtjänar. 
Jag vet att jag är värd att leva ett lyckligt liv och
det är vad jag åter igen ska göra. 

Jag tänker se de små och stora sakerna i mitt liv som betyder så mycket för mig.
Jag tänker låta mig sugas in av alla lyckliga och glada människorna som jag omges av.


Det är aldrig fel att vara lycklig! 

Ännu en dag som går mot sitt slut

Det känns som dagarna går allt snabbare förbi och jag försöker ta tag i nuet och leva i det.
Det är inte alltid så lätt, vi flesta människor lever för mycket i framtiden.
Vi planerar framåt och glömmer leva här och nu.
Det är då vi ofta känner oss stressade och vet inte hur vi ska hinna med allt.
Om vi tar en sak i taget så löser sig allt därefter.

Lev i nuet, gör så gott du kan.
Mer än så kan du inte.


The last song

Du har rätt att vara ledsen,
men snälla stäng mig inte utanför.
Vi är inte perfekta, ingen av oss.
Vi gör misstag, vi strular till det,
men sen förlåter vi och blickar framåt.
Du har i alla fall modet att känna,
du känner allt så djupt.

Människor gör misstag,
till och med dem som vi älskar. 

Akuten idag :/

Ja idag har väl inte direkt varit världens bästa dag. Jag vaknade och kunde knappt andas, givetvis var jag själv hemma utan telefon nummer till nån och massa snö omringade mig. Som tur var kom farmor och farfar och hämta mig och körde in mig till akuten. Så tog massa prover och annat och doktorn konstaterade att jag har en fått en stor virus i mina luftvägar. Så fick inte vara själv så har legat i en säng hos farmor tills nu. Nu är jag äntligen hemma och känner mig någorlunda bättre, jag kan åtminstone andas hyfsat. Såna här tillfällen när man tror att man ska dö spelar inte små saker någon som helst roll. Det är då man inser hur mycket man älskar alla fina människor som man omger sig av, men man älskar framför allt livet. 

Han får mig att le.

Har pratat med älsklingen i 112 minuter och 39 sekunder.
Vi har pratat och löst det mesta.
Det får ta sin tid, men han är bered att fortsätta satsa på oss.
Jag älskar honom och han är den kille som jag vill dela mitt liv med.
Min pojkvän är helt fantastisk på alla sätt i världen och
jag skulle inte kunna leva utan honom.
Jag vill dela allt med honom för att han är så himla fantastisk.
Jag känner en oerhörd kärlek till honom som jag aldrig tidigare känt till någon annan.

Jag älskar honom för att:
- Han får mig att le
- Han gör mig lycklig
- Jag känner trygghet hos honom
- Det bästa som finns är att vara i hans famn
- Han ställer alltid upp i alla lägen
- Hans mjuka läppar ger mig en lyckokick ;)
- Han är den finaste och underbaraste killen jag känner och är den bästa människan i mina ögon
- Han kan förlåta och kämpa vidare
- Han vet vad han vill
- Han är den mest omtänksamma killen jag vet
- Han har så himla bra hand om barn
- Han är stolt över sig själv och är ärlig i alla lägen

Johan du förtjänar det allra bästa i livet och jag ska göra allt för att det ska bli så
(Listan skulle kunna bli kilometer lång, men jag kände vi rundar av där.
För ni fattar ju poängen, jag ÄLSKAR verkligen denna kille)


                                                              
                                 Sanna Johansson ♥ Johan Fröjd = Äkta kärlek

KÄRLEKEN övervinner allt.
Det lovar jag er alla.


En dikt av min underbara syster

Min syster skrev en dikt för några veckor sen och här är den:

You make me crying, when I´m going to sleep.
I always find it in my head, if I´m thinking very deep.
The thing I don´t want to remember, that thing, I just can´t forget.
I know that everything is over,but I just can´t stop to regret.

That I was so blind, didn´t saw that you was sad.
That I didn´t help you, it make me feeling so bad.
I know that the moment is gone, and you´re still not dead.
But sometimes I can here you talk about it, when I am alone in my bed.

Just can´t stop inmagin, what a life whitout you would be.
Then I just crying me to sleep, you see.
A life whitout you, is like a life in hell.
It would suck without you, so that´s why I want to tell:

I love you more than everything, you´re always in my heart.
You make my life worth to live, we never going to fall apart.
 I do love you, with you next to me, there´s no more danger.
Because you are my hero, my protect- angel, my own little stranger.
 
I ♥ U

Fall for you

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed
But I have loved you from the start

Saknar dig <3

Alla gör vi misstag både små och stora. Det viktigaste är bara att vi är medvetna om dem och att vi lär oss av dem. Jag vet att allt förändras och man måste bygga upp allt det man hade innan. Tilliten till varandra måste byggas upp, men tillslut som man brukar säga tiden läker alla sår. Jag vet att kärleken övervinner allt och om du verkligen älskar mig kommer du att förlåta mig. Jag hoppas verkligen att du inser hur mycket jag saknar dig. Jag ber dig om en andra chans, jag säger inte att det kommer bli lätt. Jag säger inte att du ska acceptera det jag gjorde. Jag hatar det jag gjorde, men jag är så mycket mer än det jag gör. Älska mig för den jag är, men hata det jag gjorde. Snälla du ge mig en andra chans att visa att jag är värd din vänskap.

Bara i dig

Från honom kommer mitt hopp,
bara han är min klippa.
Min frälsning och min borg,
jag skall inte vackla.


Bara i dig har min själ sin ro, bara i dig min gud
Bara i dig har min själ sin ro, bara i dig min gud

God natt

Alla härliga människor nu ska jag gå i säng igen. God natt!!

Bilkrasch

Idag var det en krock en smäll en krasch på vår gata. Denna smäll tog förmodligen en ung killes liv. Han var ute och körde som alla andra dagar tidigare. När man minst anar det så smäller det. Hela ens tillvaro förändras och man inser då vad man skulle ha gjort. Det är alltid så när olyckor inträffar. Vi ska inte ångra att vi inte gjorde si eller så. Vi ska ångra att vi gjorde saker som sårat. Vi kan inte få det ogjort, men vi måste förlåta oss själva för det blir lättare att leva då. Det är aldrig ens fel att någon mister sitt liv. Glöm aldrig det!

*

Always forgive.
But never forget.
Learn from your mistakes.
But never forget.

.

My heart is empty without you

Ännu en dag att sova bort

Jag vet att det är fel, ändå hände det. När jobbiga saker händer vet man att kärleken övervinner allt. Om din kärlek är stark över vinner den allt och jag vet att den är det. Det går inte att förneka kärleken för det kommer alltid finns en tomhet med dig. Jag älskar dig och jag ber dig om en andra chans. Vi lever, vi andas, vi gör fel, vi ångrar, vi tar tag i oss själva och försöker att inte tappa greppet.

Mitt i natten ;)

Ja ni nu har jag precis skjutsat hem Becka och nu ska jag i säng. Har sett en sjukt bra film som jag måste rekommendera "Allt för henne" heter den och den måste ses. Jag och Becka har som vanligt haft en riktigt trevlig kväll med massa snacks och snack ;)

God natt sötisar

4 november 2010

Idag är det soligt ute och det bara pirrar i magen av glädje. Det känns lite som vår när man tittar ut och ser det vackra vädret. Fast den kittlande känslan säger mig att jag är grymt kär i världens bästa pojk. Det är därför det bubblar i min mage. ;)

Igår var det onsdag

Ja igår vid 21:00 ringde telefonen och i andra luren var et Linus. Han och alla gripenbergs grabbarna skulle till MCdonalds i Mjölby och de undrade om jag ville hänga på. Självklart ville jag är följde jag med dem, trots att jag åt på mcdonalds i tisdags också. Det var ju nämligen så att Albin fick körkort i tisdags så det firades. Sedan följde jag med min fina pojk hem.  

Plugg + godis = BÄST

Ja här sitter jag på mitt lov och pluggar engelska. Det känns mindre kul, men jag har ju bara et halv år kvar i skolan. Så vad gör man inte hehe. För att öka motivationen står en godis påse en bit ifrån och en fin chokladask som jag fick av Amanda. Det sätter lite lyx på tillvaron :)

HV71-Färjestad

Igår vart det en shoppingdag i jönköping med Lovisa, Johan, Jerry,Linus, Martin och Filip. Jag fick med mig två halsdukar hem och Johan köpte ett par jätte snygga kängor på Scorett. Senare mötte vi upp Amanda och åkte till arenan. Det var en rikigt härlig känsla att stå och heja, även att nu HV förlorade.


Bilden är tagen innnan spelet skulle börja.

Golden Thai

Nu ska jag ut och luncha med Becka, sedan blir det hem till mig och ta igen lite förlorad tid. Senare kommer älsklingen till mig så denna dagen kan inget annat än att bli en topen dag. :)

Ha en bra måndag!

Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0