Morfar uppvaktar min kära mormor

Ja som sagt så ligger min mormor hemma i sängen och är febrig. Så trots det så begav sig min kära morfar till stan opch köpte fina blommor till henne.

ÄLSKAR ER MASSA♥





Kungens födelsedag

Idag fyller kungen, men även min kära mormor 64 år. Så grattis MORMOR!! Jag hoppas din dag blir jätte bra, trots att du ligger hemma och är massa sjuk.

GRATTIS MORMOR:)

Valborg!!

Idag är det valborg och kvällen ska jag spendera hos Lovisa med några kära vänner. Det blir riktigt trevligt hoppas jag och jag kommer även att spendera min natt hos henne. Så det blir inga inlägg förrens tidigast morgon eftremiddag. 

Ha en bra VALBORG!! 

Fredag!!

Nu har jag haft en veckas apu i stallet/Mossebo. Idag tillbringade jag hela dagen på Mossebo med ett gäng härliga människor. Jag stor trivs verkligen. Träffade även min klasskamrat Linda som har sin apu i Mossebo.

Nationellt prov

Idag är första nationella provet avklarat. Det var att skriva en engelskauppsats och det gick väl inget vidare. Eftersom jag insåg att jag hade 350 ord när man endast fick högst ha 300. Så där satt jag en lång stund för mig själv och suddade en massa. Ja, ja jag e glad att de e över.  

Me todayis





Resumé av de närmsta dagarna

Måndag: I måndags så var första dagen på apu:n och det var en riktigt bra start på veckan. Efter så firade vi mamma som fyllde år.

Tisdag: Dagen började med att min kära vän Paulina och hennes farmor kom och hämtade mig och så körde vi iväg till Eksjö. Där skulle vi nämligen ha halkan. Jag skämde ut mig för att jag satt och skrek en massa och killarna i baksätet av bilen satt och verkligen as garva åt mig. Tur att man kan få glädja någon när man blir rädd. Senare begav jag mig till apu:n plats och även tisdagen var det riktigt kul.

Onsdag: I onsdags så jobbade jag 8:30-15:00 och det blir bara roligare och roligare. Senare så var jag och mamma och åt på Golden Thai och gick på stan. Sen gick jag ner till körskolan med Amanda för att plugga inför körkortet. Efter det så följde jag med Lovisa till Holavedsgymnasiet och såg på duktigare dansare. Det var för dem som inte visste dansens dag igår.  

Jag bjöd mammi på lunch

I tisdags så bjöd jag ut mamma för att hon fyllde år i måndags. Det blev kinamat på Golden Thai, riktigt gott och som alltid hade vi jätte trevligt.




Mammis födelsedag

Här firade vi mammi i måndags:)







Älskar dig mamma♥

Hej på er!

Ja, nu var det ett tag sen jag bloggade blev jag påmind om idag. Så jag tänkte bara säga för dem som vill veta att imorgon kommer det komma många inlägg så ni får veta vad som hänt i mitt underbara liv;)

GOD NATT MINA KÄRA VÄNNER

APU

Första veckan på APU:n var idag. Jag är i stallet och det var verkligen jätte roligt och människorna är så trevliga.

Övningskört

Idag har jag övningskört en massa. De e så kul och jag längtar verkligen tills jag får körkortet i handen.

Mammi fyller 41 år

Idag fyller världens bästa mammi år. Grattis Grattis!!


(Bild från Menorca förra våren)

Helgen

Helgen har varit helt galen. I fredags så hade jag och Amanda 18 års fest. Vi åt tre rätters och hade lite musiktävlingar. Det var verkligen så trevligt. På lördagen så var det parkhallen som gällde. Där stod Barbados på scen och sjöng medan vi dansade åhh vilken lång natt det blev. Fötterna värkte, men trevligt hade vi. I söndags så hände inte så mycket övningskörde lite med mammi. 

Hejsan alla härliga människor!!

Ja, idag har det inte varit någon vidare bra uppdatering här som ni märkt. Jag har bara varit i skolan och hemma nu har jag bara suttit och pluggat massa på kommunikation och historia. Nu är det äntligen färdigt och nu är det bara att plugga till provet imorgon. Blev lite i sista minuten, men natten är lång. ja hann även se någon minut på matchen idag. Johooo HV 71 går och vinner och nu står det 3-1, så nu håller vi på att de ska vinna. 

God natt och jag hoppas att ni får en längre sömn än mig;)  

Nu plugg

Nu blir det plugg för min del har en hel hög som väntar. Ikväll blir det för min del att titta lite på HV-Djurgården. Så klart hejar man på HV som idag kommer komma ännu en plats närmare SM-guldet:)

Heja heja HV!!!

Klänningen från HM

Nu har äntligen fått hem den fina blommiga klänningen som jag beställt från HM.




Ny vårt-shirt inköpt

Idag var jag som sagt framme på cream och köpte en vår t-shrt.






Den kostade bara 99 kr. Jag tror den kommer att passa jätte bra till sommaren,
tillsammans med min underbara svarta kjol.

Fika

Slutade redan vid halv två idag så då blev det stan med mina kära vänner Paulina, Matilda och Lovisa. Sedan begav vi oss till Gotteriet för att fika lite. När vi satt där och så tittade ut fick vi till vår förvåning se att det haglade ute. Som tur var slutade det när vi gick ut.


Man ser inget, men det e i alla fall hagel där ute heheXD

Dagens outfit








Tröja, Kappáhl
Jeans, Gina

Sovmorgon

Sitter fortfarande hemma. Idag har jag världens längsta sovmorgon tror jag och börjar inte förrens vid halv elva:D Jippie!!

Ska iväg nu för att köpa en tröja på cream:)
Sedan blir det iväg till skolan. Vi skulle tydligen snacka om lite saker inför apu:n som börjar nästa vecka:)

Ha en bra dag! 

Syrran och jag

Hittade några bilder på oss från söndags.



Love you sister♥

Tisdag

Idag har inte massa hänt har mest suttit vid datorn och lyssnat på musik och pluggat lite.
Så nu har jag bara 2 läxor kvar, sen går jag ut på APU nästa vecka.
Det ska bli så himla skönt:)


20e april 2010

Idag var dagen som Elin fick körkort:)
Grattis sötnos♥
Nu vet jag vem jag ska ringa när jag vill ha skjuts;)


19e april 2010

Igår så klättrade jag för första gången i mitt liv i ett klätterhus. Det var riktigt roligt, men jag var väldigt rädd och blundade och vågade inte titta ner. När jag väl kom ner på marken skackade jag som ett asplöv heheXD det ver en väldigt trevlig upplevelse.

På eftermiddagen bar jag iväg till Lovisa och vi skulle bara vara en liten stund, men tiden rann iväg och vi hann prata en massa. Älskar dig gumman tack för att du alltid ställer upp♥

Dagen var helt underbar och jag uppskattar verkligen mina nära och kära<3

Matilda 18 år den 19e

Igår så fyllde min kära vän Matilda 18 år och nu är även hon myndig.
Grattis underbara Matilda!!!






Matilda som Maja gräddnos mamma;)

18e april 2010

I söndags var det en stressdag. Vaknade tidigt som jag alltid gör när jag drukigt dagen innan, konstigt det där. Satte mig klarvaken och pluggade massa. Senare på kvällen var det släkt kalas och mina kära kusiner kom och firade mig.
Fick bla. pengar, kläder, smycken och vackra blommor.


17e april 2010

I lördags var det 40e gången jag var i stallet för att rida Ralen. Det var den sista för nu flyttade han till Falkenberg:(. Sanna (ägaren) lovade dock att jag fick komma ner i sommar så sista gången hoppas jag att det inte var.




På kvällen var det Strandbaren som gällde för min del, första gången man kommer in lagligt;). Två vänner kom först hem till  mig så hade vi lite trevligt med snacks och dricka. Kvällen vart helt underbar med lite för mycket alkohol i kroppen, men man lever bara en gång och då gäller det att leva.


Tack för en grymt bra kväll Issa och Anna!


16e april 2010

MIN FÖDELSEDAG!!!!!!


Ja så var jag nu 18 år och grattades med tårta efter skolan:)


Fick massa smycken och ska få köpa en valfri dator det var efterlängtat må jag säga:)




Fick ett roligt kort av syster. Syns lite dåligt men det står:
Btw. kör inte ihjäl allt för många pensionärer snart när vi
kan köra vart vi vill. Hehe de lovar jag här ska inga bli överkörda:D 


Jag i fina örhängen som jag fick av syster Tack hjärtat♥


Detta smyckesätt fick jag av mammi och pappi:)

TJEJFEST


Hade senare på kvällen en tjejfest med både några gamla och nuvarande klasskamrater.
(Sanna syns tyvärr inte på fotot men hon var även hos mig i fredags).

Senare på kvällen skulle jag och två tjejkompisar på krogen. Tyvärr så e vi ju i lilla staden Tranås och då var det stängt över allt tråk.. men det var väl lika bra det. Eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter;)


TACK alla underbara människor för att ni finns. Tack för alla grattulationer:)

JAG är 18 år

Igår fyllde jag 18 år! Dagen kunde inte bilivit bättre allt var perfekt in my world. Tack alla fina och underbara människor att ni finns och förgyllde min dag så att den vart så himla speciello ch så otroligt bra. Lägger upp bilder imorgon från den och idag. Nu ska jag se på mamma när hon ska uppträda och sjunga.

Hörs imorgon puss till er alla.

I skolan

Står här och har lite trevligt vid datorn. Har ett stort hål så jag står i biblan med mina kära vänner och försöker störa deras arbete. Vill ju ha lite roligt ju. Solen lyser ute och himlen är blå!


Britney Spears SHOW

Idag var Britney Spears show som några estet elever i 3:an anordnade. Den var riktigt bra och Jag och Becka hade super bra platser och vi hade det riktigt trevligt under tiden. Vi såg toppen bra. De var jätte gryma och en stor kram till MALIN från mig som var riktigt duktig som dansare.

Ha de bra så hörs vi imon:)


Me today


Här har vi henne:)

Fina Amanda som fyllde 18 år igår:)





Coolingen i vintras;)

Amanda 18 år

Idag fyller min kära vän Amanda 18 år. Grattis Grattis!
Jag lägger in en vacker bild imorgon från dagens tidning på henne.

 /kramizar från mig

13 april 2010

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Var i skolan och hade massa tråk känner mig förskyld och har väldigt ont i halsen. Jag hoppas att jag inte blir sjuk nu igen. Jag har i alla fall hunnit med att göra lite teori på körningen och var även ute i stallet en sväng idag.


Ett litet skutt


Ja när jag red i skogen så hoppade ett litet rådjur ut mitt framför oss.
Det var (tror jag) andra gången vi stötte på den i skogen.
Lite svårt at veta om det var samma de ser ju alla likadana ut heheXD

Bäbä vita och svarta lamm


Söt liten krabbat som var nyfiken:)


Jaså, här ser man hur lammet står på sin mamma.
Stackars mamma som var såå trött på sitt lilla lamm.


Alla lammen sprang fram och tillbaka och hoppade av glädje i det fina vädret.
De är så lekfulla och jag bara njöt när jag såg dem hoppa,
samtidigt som solen höll på att gå ner framför mina ögon.

Stallet i solljuset


Finaste Ralen som flyttar på söndag:(


Ralen rullade sig efter att jag varit duktig att tvättat av honom;)

Vår blommorna

 



Blåsippan ute i backen står, nigger och sägar att NU är det VÅR.


Super fin dag

Idag har jag kört mina 2 sista körlektioner. Jag är lite stolt körde bara 10 lektioner allt som allt:) Sedan så klarade jag av fas C idag. Äntligen är den avklarad, men jag fick lite hjälp;) Nu är i alla fall halkan beställd och snart uppskrivning och uppkörning hoppas jag:)

Vart hos F och F

Är precis hemkommen från farmor och farfar. Det var några månader sen jag såg dem och ändå bor vi i samma lilla stad. Det är konstigt och väldigt synd att jag inte tar mig tid oftare och åker hem till dem.

Mat av syrran




Idag lagade syster middagen, de var jätte gott!

Resumén för helgisen

Ja som sagt så var jag och Linda hos Lovisa och fixade till oss. Sedan begav vi oss på fest till Ante som hade hyrt en stuga mitt i skogen. Tyvärr var han sjuk så vi firade en 18 års dag utan att han var där. Det var väldigt trevligt, men tyvärr var jag tvungen att lämna det tidigt för att jag skulle upp tidigt på lördags morgonen och göra högskoleprovet.


Linda, Lovisa och Jag


Vi hade as kul när vi fixade oss


Tycker om den här tjejen♥


Även denna snyggingen gillar jag massor♥


Sötisen


Partyyy!!!!



Sedan på lördagen var det då högskoleprovet mellan 8:30-16:20. Hade som tur med min fina vän Amanda så tiden gick snabbt. Det bestod av 5 prov och varje var 50 min. Vi åt lite lunch på shalom jätte trevligt:)
Sedan vart det stressigt och jag fick direkt åka ut till stallet och rida lite. Efter det blev det hem en snabbis och sedan partyyy hos Erik. Där befann sig Linda, Lovisa, Emelie och Nicke. Kvällen började i Eriks lägenhet och sedan åkte vi in till stan. Natten blev lång och jag vandrade hem vid halv tre med trevligt sällskap.

TACK för en helt underbar helg

Här igen;P

Dagen blev inte som tänkt mig har därför inte hunnit blogga. Sov länge och har suttit hemma med massor plugg. NU är jag här i alla fall;P


Sommar tider ..sommar tider

Ja gyllende tider på cd spelarn och här vankas det fest. Har inte hunnit blogga idag. Har haft fullt upp med massa, berättar imorgon vad jag har för mig. Imorgon lovar jag bättre uppdatering. Puss på er♥
Nu ska jag springa iväg och dansa och partaja!
Ha en bra kväll och släpp losssssssss♥

Fixa till

Nu är jag och Linda här hos Lovisa och gör oss i ordning för en trevlig kväll.
Visar bilder sen :)

Ibland...

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag hade hoppats på att få träffa en person som var hemma nu på lovet. Dessvärre hann vi inte träffas så det blir inte förens på sommarlovet. Det känns som en hel evighet dit, men men den som väntar på något gott väntar väl aldrig för länge antar jag;)

Hej hopp!

Nu har jag kommit hem från körskolan hade min riskutbildning idag. Det var trevligt en liten grupp och mycket fika;) Det gillas av mig. Jag försöker lyckas med fas c, men det går inget vidare har gett upp för idag. Imorgon har jag gett mig den på att jag ska fixa det.  

Dumpa honom

Igår satt jag, syrran och mammi och tittade på filmen Dumpa honom. Den var riktigt bra och vi satt och skratta en hel del genom filmen. Plötsligt så skriker mamma och flyger upp från soffan och börjar hoppa på golvet. Jag grips nästan i panik och fattar inte vad som händer och Ida (syrran) fattar inget heller. När mammi slutar hoppa och vi har lugnat ner oss berättar mammi att det kröp en stor spindel på henne. 

- Jaha, men de e väl inget med det, sa jag.
(mammi skämdes lite)

Någon minut senare....
- Åhhh my goooooooood vilken himla stor spindel, säger jag och pekar.
- Det var ju den jag hade på mig, sa mammi
- Okej, då förstår jag dig, skriker jag och tar upp mina fötter.

18 års fest

Imorgon blir det 18 års fest för en vän som jag umgicks med mkt för. Tyvärr blir det inte mer än ett -Hej nu för tiden, men de får vi ändra på. Jag och mina planeringar, det är klart i alla fall att jag och Amanda kommer att fixa oss hos Lovisa och så drar vi gemensamt till festen. Kul kommer det att bli♥  

Vuxenpoäng

Jag tror jag samlade lite vuxenpoäng. Idag gick jag för första gången in själv på banken. Skulle fixa mig ett id-kort tills jag fyller 18 år, men de kommer två veckor efter jag fyller så jag får väl använda passet ist.  

me today



hello

Nu är jag på benen och mår prima. Okej, kanske inte riktigt sant, men jag mår mycket bättre och idag ska jag försöka vara ute en sväng. Medan jag varit sjuk har jag hållit koll på en snöfläck och vips den var borta igår och nu är det äntligen vår i min trädgård.

Trötter,pigger, glader...

Ja idag känner jag mig som glader, trötter och pigger. Jag är fri från febern, men huvudet känns fortfarande tungt. Jag vill bara ut i det fina vädret och träffa mina söta vänner. Dessvärre får jag väl vänta till att jag är helt återställd så att jag inte smittar ner någon med denna influensa.

I det tysta

Här är det helt tyst! Bilarna hörs som susar förbi mitt hus, annars är allt tyst. Åhh vad det är tråkigt att vara sjuk, men jag känner mig lite bättre idag. Alla planer som man haft bara försvinner, får väl ta tag i dem när jag orkar. 

Ha en bra dag och var tacksamma för att ni är friska:) 

Lilla Sanniiiiiis

Ja dåliga uppdateringen beror på att jag för det mesta ligger och sover i min säng. Har jätte hög feber, yrar och osv. Så därför har jag inte kunnat sitta vid datorn idag. Ni får ha de bra för nu väntar sängen igen.

Ha en bra kväll:)

Se upp i backen

Se upp nu ska jag ut och övningsköra. Nee jag skoja bara, jag har ju snart körkortet i handen så. Jag kör nog inte allt för dåligt.

Snart ut

Snart ska jag gå ut i det fina vädret och ta mig en promenad.
Jag tycker det är så mysigt. Så vi hörs när jag kommer hem från den:)

Trevlig kväll igår

Igår hade jag en dunder bra kväll med 3 härliga vänner. Vi åt god mat och satt och snacka massa som man annars inte hinner med. Vi satt även och titta på en super bra film Angel eyes med Jennifer Lopez i huvudrollen, jag satt och stött tjöt till den. Den va så himla bra rekommenderas starkt av mig. 


Amanda, Lovisa och Katrin (Amandas kusin)


Tonight´s gonna be a good night

Nu ska jag iväg ut till Amanda på landet för att fira lite påsk.
Hörs sen:)

Påskmiddag

Nu har familjen fått i sig lite påskmat, jätte gott faktiskt:)








Dagens outfit




Jeans jacka, Lindex
T-shirt, Bik bok
Jeans, Gina


Med vinden i mitt hår

Gårdagens outfit

Sjorta, HM
Jeans legging, Gina


GLAD PÅSK

Glad påsk alla människor och ät nu mkt påskmat och godis!
Hemma hos mig har vi påskpyntat för fullt:)








Promenad i solsken

Första vårpromenaden är nu invigd:) Jag var ute och vandra med mammi i 1 och ½ timme i det vackra vädret. När jag öppnade dörren för att gå ut möttes jag av denna underbara syn. Fina underbara krokus i trädgården.  








Ett litet bi satt på Tussilagon




Videkissar blommar för fullt:)






Vattnet forsade och husen speglades i vattnet.

Solen lyser

Godmorgon på er:)
Idag blir en bra dag för solen lyser och himlen är blå.
Snart ska jag få i mig lite mat,
sen blir det en promenad ute i solskenet.

Puss på er

Skräpp korg?

Om man råkar slänga ett inlägg från utkast finns det någon möjlighet att få tillbaka det och återställa det?
Ja satt här och råkade slänga lite, e lite för trött för att sitta här tror jag hehe
Ja de blir sängen för min del:)

God natt

Äntligen ny header

Ja, nu har jag äntligen fått in lite vårkänsla här på bloggen. Tack så mycket för den fina bloggdesignen Becka.
Designen är gjord av http://blogbecky.blogg.se/
Jag är verkligen JÄTTE nöjd, tusen tack till min underbara vän♥

Nu blir det mycket uppdatering framöver:)

Första dagen på lovet

Idag är det första dagen på lovet. Detta lovet ska jag se till så det blir ett relax lov. Att bara vara och hinna med sådant som jag annars inte hinner göra. 

Jag hoppas att erat lov blir bra? 

Hello

Nu har jag vaknat och fått i mig lite mat i magen. Asså igår var en helgalen kväll i parken med mycket dans och jubel. På scenen stod Scotts de var så grymt bra. Jag och mina vänner försökte ge oss på att dansa lite bugg, men det var riktigtsvårt. Vi hade så himla roligt. 

Tack alla fina tjejer för att ni gjorde kvällen till en toppen kväll♥ 

Sminka mig

Nu ska jag gå och göra mig i ordning inför kvällen. Fört blir det att göra ett skolprojekt en timma. Sedan följer Amanda med mig hem och sedan blir det tjejparty. På kvällen blir det att gå ner till parken med vännerna för att titta på Scotts och dansa lite bugg:)

Kramisar på er:)
Vi hörs kanske innan jag går ut.

Ny header

Nu har jag äntligen fått lov och det innebär att jag kommer att få en ny vårig header. Jag längtar, dock så kommer den nog inte förens på söndag eller i början av nästa vecka. För nu måste jag ha lite ledigt och bara umgås med alla vänner.

Just nu

Le alla människor le, idag är en jätte bra dag. 
Nya tröjan, Kappahl
Jeans, Gina


Teatern

Teatern gick super bra, tyvärr har jag ännu inga bilder där ifrån, men det kommer snart. Fick blommor av mormor och morfar även min syster fick det för att hon gjort en väldigt fin insats.



Jag är här!

Efter en liten bloggpaus sitter jag äntligen här och kan skriva av mig lite. Idag 1 APRIL har det varit så himla mycket plugg till att jag inte hann med något annat. Vilket gör att jag behövde ta en paus  och stanna upp och bara försöka fokusera på det som var viktigast. Därför valde jag att inte blogga för att plugga och vara social mot min omgivning.

Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0