Mini semester

Nu åker jag och min familj på en mini semester till mormor och morfars villavagn på Öland. Vi åker nu om två timmar och kommer hem på söndag kväll. Ni får alla ha en helt underbar midsommar.

PUSS PÅ ER ALLA KÄRA VÄNNER♥

Gripenberg

Nu blir det gripenberg med tjejerna:) Där spelar Palles kille och vi ska titta och skrika lite;) Inte ska man sitta och vara tyst på fotbollsmatcher:)

Stockholm med Amanda

Ja i helgen var jag och Amanda i storstan för att se detta historiska ögonblicket som är som en saga. Egentligen åkte jag upp för shoppingens skull, men jag blev helt tagen av bröllopet. På fredagen så vinkade Daniel, Prins Carl-Filip och Prinsessan Madde till mig och Amanda. Det var en bra start på våran helg och vi längtade så innerligt till Bröllopet. På lördagen blev det lite shopping bla. lite smycken. Sedan var bröllopet!!!   

Vi fick första plakett och jag hade en kort tant framför mig så vi såg bra. Vi träffa två kvinnor från Vetlanda som vi länge pratade med under tiden vi vänta på det gifta paret.


Pussen åhhh det jublades som bara den:)
Detta minnet som jag fick här följer alltid med mig:)



Såå himla fina var de


De vinkade och Victoria framförde ett väldigt fint tal:)


Även här hade vi första plats fatta vilken tur vi hade:) Fats då hade vi stått och väntat i 2-3 timmar på dem. Snacka om att vi hade ont i fötterna. Senare var det festival i direkt sändning där träffa vi tyskar, fransmän, norskar det var riktigt lyckat.


SÖNDAGEN
Då var det lite lugnare på sätt och viss. Vi strossa lite i affärerna och sedan så skulle vi fika:)


Jag i stor stan:)


Finaste Amanda♥


Sedan gick vi till kyrkan för att se hur utsmyckad den var. Det var vi inte ensamma om att vilja. Här stod vi och sjöng psalmer och det var visst direkt sänt och vi valde psalmer. Hehe:)



Inne i kyrkan:)


Amanda i kyrkan:)


Jag tog en blomma här i från upps :O




Sedan var det hemresa för våran del:)

23 juni-10

Nu sitter jag ute i solen hos mormor. Ska snart hem och ta lite lunch, men ligger nog i solen en stund. Senare idag tänkte jag lägga in lite bilder från min och Amandas Stockholmsresa:)

Va ute nu i solen alla fina människor och bli lite bruna;)

Magersjö nästa

Nu ska jag och Lovisa till Magersjö och se en Wallander film som vi lånat. Det blir en trevlig kväll:)
Puss hej♥

Palle bli inte allt för brun nu;)

My outfit today




Rälsen är borta


Shit vad svårt det är att le med tänderna. Det blir att träna i sommar för idag åkte rälsen bort:)

17 juni 2010

Ja nu har ännu en dag gått av mitt sommarlov. Dagen har jag mesta dels tillbringat hos mormor och morfar där mina kusiner även var. Har varit i lilla samhället Sommen där vi bestämde matmöbler till köket. En galet skön och härlig sommardag har det varit.  

Värme

Känner mig sjuk så här tredje dagen på lovet inte bra. Ska ut i värmen och gå en sväng och hoppas att jag mår bättre:)

Andra dagen

Idag är andra dagen på sommarlovet och det kryper i mig. Det är så jobbigt att bara sitta och inte göra något. Som tur var hade jag och Becka bestämt att fika och gå på stan idag så det förgyllde min dag.

Vad ska jag göra på mitt sommarlov förrutom att träffa vänner och jobba? Känner paniken som kryper inom mig, men på fredag drar jag till sthlm med Amanda där lär det hända mycket så får bita ihop och göra mycket nu dagarna innan.

15 juni 2010

Ja nu sitter jag här efter en lååång bloggpaus, men nu känner jag att jag vill blogga igen. Ska snart träffa en vän på stan och ta en fika i det soliga vädret. Blir nog att shoppa lite med ;)

Hörs sen!!

 

Jag har haft lite bloggis paus..

men nu e jag tillbaka. Här kommer lite av vad jag gjort under tiden jag inte bloggat.

- 29 maj RIX FM me Lovisa i Jönköping såg på Darin, Anders Frenette , Lovestoned, Erik Grönvall, Ramsells (förband), Broken door och Love generation. Innnan jag och Lovisa åkte till RIX FM så tog vi och åt en tacobufé på A6 center.




- Shoppat massa söta sommarkläder (här e lite sommar outfits)







- 6 juni Nationaldagsfirande i stan där bl.a Niklas Hocker från Idol uppträdde
- Hunnit sola mig-bränna mig- och fjällat bort den bruna huden
- Lämnat in alla inlämningar i skolan och fått betygen


- Hälsat lärana trevlig sommar, favvo läraren Hjortis bjöd oss på tårta:)





- Skolavslutning + festat med mina kära vänner








- Studenten + firat på statt med disco 



Min Fina Kusin tog studenten





- Varit ute i Hätte med mina kära vänner


Hejsan!Sanna heter jag och är en 92:a. Jag är en trevlig tjej med stora ambitioner, väldigt motiverad och målmedveten. Pluggar första året på gymnasiet. Det bästa jag vet är mina vänner, familj och min lilla kanin Pelleskrutten. I denna blogg skriver jag om vad som händer i mitt liv, tankar och funderingar. Enjoy
RSS 2.0